Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy S23 Ultra ESR 2x kijelző és kameralencse védő üvegfólia

Az ESR védőüveg-készlet teljes körű védelmet nyújt a kijelző és a lencse számára a karcolások és ütések ellen. A képernyőüveg kemény és csiszolt üvegből készült, keménysége (ellenállósági osztálya) 9H, így rendkívül karcálló, még akkor is, ha éles tárgyakkal, például kulcsokkal érintkezik. Rendkívül jó oleofób bevonattal rendelkezik, amely megvédi
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
6 200 Ft
ESR
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az ESR védőüveg-készlet teljes körű védelmet nyújt a kijelző és a lencse számára a karcolások és ütések ellen. A képernyőüveg kemény és csiszolt üvegből készült, keménysége (ellenállósági osztálya) 9H, így rendkívül karcálló, még akkor is, ha éles tárgyakkal, például kulcsokkal érintkezik. Rendkívül jó oleofób bevonattal rendelkezik, amely megvédi a képernyőt az ujjlenyomatoktól. A kivágást úgy tervezték, hogy a képernyő maximális részét fedje, és a legtöbb tokkal teljes kompatibilitást biztosítson.

Az edzett üvegből készült kamera objektívsapkák ideális védelmet nyújtanak a készülék ezen részének. Az üveg teljesen lefedi a lencsetagokat, és védelmet nyújt a karcolások és törések ellen.

Specifikáció