Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy A54 5G Vennus Book fliptok tengerészkék

A Vennus Book fliptok egy kiváló minőségű és praktikus kiegészítő a telefonod számára. Ez a tok egyedülálló puha szilikon anyagborítással rendelkezik, amely kellemes tapintást biztosít és védelmet nyújt a telefonodnak.A fliptok kialakítása lehetővé teszi, hogy a telefonodat mindkét oldalon védje. Az előlapon található puha szilikon borítás védi a k
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 300 Ft
Vennus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Vennus Book fliptok egy kiváló minőségű és praktikus kiegészítő a telefonod számára. Ez a tok egyedülálló puha szilikon anyagborítással rendelkezik, amely kellemes tapintást biztosít és védelmet nyújt a telefonodnak.

A fliptok kialakítása lehetővé teszi, hogy a telefonodat mindkét oldalon védje. Az előlapon található puha szilikon borítás védi a kijelzőt a karcolásoktól és ütésektől, miközben a hátlapon található tartós szilikon borítás megóvja a telefonod hátulját és oldalait a sérülésektől.

A tok belső részén található kártyatartó lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárolj néhány kártyát, például bankkártyákat, igazolványokat vagy készpénzt, így mindig kéznél lesznek, ha szükséged van rájuk.

A Vennus Book fliptok teljes körű védelmet nyújt a mindennapi használatból származó sérülésekkel szemben. A puha szilikon anyag hatékonyan csillapítja az ütéseket és megvédi a telefont a karcolásoktól és esésektől.

Specifikáció