Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy A54 5G Magnet Elite Mágneses környezetbarát bőr fliptok fekete

A Magnet Elite Mágneses fliptok egyszerre emeli ki készüléke védelmét és a stílusát egy olyan kiegészítővel, amely a környezetvédelemre is gondol.Az elegáns kialakítás és a környezetbarát bőr anyaghasználat megteremti azt a hatást, hogy ez a fliptok nem csak védelem, hanem egy stílusos kiegészítő is. A prémium minőségű bőr nem csak divatos, de tart
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
2 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Magnet Elite Mágneses fliptok egyszerre emeli ki készüléke védelmét és a stílusát egy olyan kiegészítővel, amely a környezetvédelemre is gondol.

Az elegáns kialakítás és a környezetbarát bőr anyaghasználat megteremti azt a hatást, hogy ez a fliptok nem csak védelem, hanem egy stílusos kiegészítő is. A prémium minőségű bőr nem csak divatos, de tartósságot és exkluzivitást is sugároz.

A belsejében található kártyatartó praktikus megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a fontos kártyákat és dokumentumokat mindig magánál tartsa.

A tok belső kerete TPU anyagból készült, ami kiváló védelmet nyújt a készüléknek az esetleges ütések, karcolások és sérülések ellen. A környezetbarát bőr külső réteg pedig még magasabb szintű védelmet biztosít és időtlen eleganciát kölcsönöz.

Válassza a Magnet Elite Mágneses környezetbarát bőr fliptokot, és adja meg készülékének a megfelelő védelmet és stílust egyetlen tokban. Tegyen lépést a környezetvédelemmel és az eleganciával, és hagyja, hogy készüléke kiemelkedjen a tömegből.

Specifikáció