Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy A54 5G Roar Armor Jelly tok átlátszó

A Roar Armor Jelly tok egy vékony és flexibilis tok, amely minőségi TPU anyaghasználattal készült. Ez a tok megfelelő védelmet nyújt a telefonodnak a sérülésekkel szemben, miközben minimalista és könnyű megjelenést kölcsönöz neki.A TPU anyag rugalmassága lehetővé teszi, hogy könnyedén felhelyezd és eltávolítsd a tokot a telefonról. A flexibilis kia
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 800 Ft
Roar
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Roar Armor Jelly tok egy vékony és flexibilis tok, amely minőségi TPU anyaghasználattal készült. Ez a tok megfelelő védelmet nyújt a telefonodnak a sérülésekkel szemben, miközben minimalista és könnyű megjelenést kölcsönöz neki.

A TPU anyag rugalmassága lehetővé teszi, hogy könnyedén felhelyezd és eltávolítsd a tokot a telefonról. A flexibilis kialakításnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a telefonodra, anélkül, hogy extra térfogatot adna hozzá.

A Roar Armor Jelly tok kellő védelmet nyújt a mindennapi használat során származó sérülésekkel szemben, mint például karcolások, ütések és esések. A TPU anyag megfelelően csillapítja az ütéseket, és védelmet nyújt a készülékednek a váratlan helyzetekben.

A vékony és flexibilis kialakítás lehetővé teszi, hogy a telefonod könnyedén elférjen a zsebedben vagy a táskádban, anélkül, hogy túl nagy és nehezek lennének. Ez kényelmes és praktikus használatot eredményez.

Specifikáció