Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Samsung Galaxy A14 4G / 5G Tech-protect Defense 360 Tok Fekete

Az innovatív Tech-Protect Defense 360 Tok egy olyan kialakítással rendelkezik, amely a védelem és a funkcionalitás tökéletes összhangját biztosítja. Ezzel a tokkal nyugodtan bízhat készülékének védelmében, hiszen a legmagasabb szintű technológiát és anyaghasználatot kapja.Az előlapon egy 5H keménységű üveg réteg védi készülékének érzékeny részeit a
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 800 Ft
TECH-PROTECT
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az innovatív Tech-Protect Defense 360 Tok egy olyan kialakítással rendelkezik, amely a védelem és a funkcionalitás tökéletes összhangját biztosítja. Ezzel a tokkal nyugodtan bízhat készülékének védelmében, hiszen a legmagasabb szintű technológiát és anyaghasználatot kapja.

Az előlapon egy 5H keménységű üveg réteg védi készülékének érzékeny részeit a karcolásoktól és ütésektől. Ezáltal a kijelző mindig kristálytiszta és sérülésmentes marad, miközben a készülék még mindig könnyedén és érzékenyen kezelhető marad.

A tok két különálló anyagból készül: a tartós TPU és az erős PC kombinációja garantálja a fokozott védelmet. Azokban a helyeken, ahol a készüléknek a leginkább szüksége van a védelemre, a tok még hatékonyabb biztosítást nyújt.

A könnyű felhelyezhetőség és a kézben tartás kényelme összegyúrva található meg ebben a tokban. A tapadás a kézben tartva segít megelőzni a véletlen esésből eredő sérüléseket, így bízhat abban, hogy készüléke mindig biztonságban marad.

A Tech-Protect Defense 360 Tok kétrészes, hybrid kialakítása további réteg védelmet nyújt a készüléknek. Ez a tok nem csak egy védelem, hanem egy hatékony védelmi pajzs, amely minden oldalról óvja a készüléket.

Specifikáció