Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Rocoren USB-C - USB-C Retro Series 3m 100W gyorstöltő kábel (szürke)

Rocoren USB-C – USB-C Retro Series 100 W gyorstöltő kábel, 3 m (szürke)A Rocoren Retro sorozatú 100 W-os gyorstöltő kábel kulcsfontosságú eszköz mindazok számára, akiknek USB-C eszközeik gyors és hatékony töltésére van szükségük. A PD (Power Delivery) 100 W-os és a QC (Quick Charge) 4.0 technológiát támogató kábel képes gyorsan, mindössze 2 óra ala
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
4 800 Ft
Rocoren
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Rocoren USB-C – USB-C Retro Series 100 W gyorstöltő kábel, 3 m (szürke)
A Rocoren Retro sorozatú 100 W-os gyorstöltő kábel kulcsfontosságú eszköz mindazok számára, akiknek USB-C eszközeik gyors és hatékony töltésére van szükségük. A PD (Power Delivery) 100 W-os és a QC (Quick Charge) 4.0 technológiát támogató kábel képes gyorsan, mindössze 2 óra alatt teljesen feltölteni a MacBook Pro-t és más kompatibilis eszközöket.

Fejlett technológia a biztonságos töltéshez
A fejlett e-marker chip támogatásával ez a kábel akár 5 A maximális áramerősséget biztosít, lehetővé téve a gyors töltést alacsony hőmérsékleten. Ez a funkció nemcsak felgyorsítja a töltési folyamatot, hanem fokozza a biztonságos használatot is, mivel megvédi készülékét a túlmelegedéstől és biztosítja a feszültség stabilitását.

Gyors adatátvitel és univerzális kompatibilitás
Az akár 480 Mbps adatátviteli sebesség villámgyors fájlátvitelt tesz lehetővé az eszközök között, így ez a kábel ideális választás azok számára, akiknek gyors hozzáférésre van szükségük adataikhoz. Az univerzális kompatibilitás biztosítja a kábel sokoldalú használatát, amely USB-C eszközök széles skálájával használható.

Tartósság és elegáns design
A Rocoren kábel strapabíró kialakítással rendelkezik, köszönhetően az alumínium hüvelynek és a nylon fonatnak, amely garantálja a hosszú élettartamot, valamint a hajlítással és sérülésekkel szembeni ellenállást. A Retro sorozat szürke színe és elegáns dizájnja stílust ad, így a kábel nem csak funkcionális, hanem vonzó kiegészítővé is válik.

GyártóRocoren
ModellRCPBTT1-RTC0G
AnyagAlumínium burkolat + nylon fonat
Hossz3 m
Kimeneti teljesítmény60W/100W
Színszürke
Átviteli sebesség480 Mbps

Specifikáció