Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Rocoren USB-C - USB-C Retro Series 1m 60W gyorstöltő kábel (szürke)

Gyorstöltő kábel Rocoren USB-C – USB-C Retro Series 1m 60W (szürke)A Rocoren RETRO sorozatú adatkábel Type-C TO Type-C a megbízhatóság és a kiváló teljesítmény szinonimája. Maximális 60W teljesítményével és akár 480 Mbps átviteli sebességével gyors töltést és stabil adatcserét tud biztosítani, a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégítve. Ta
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
3 300 Ft
Rocoren
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Gyorstöltő kábel Rocoren USB-C – USB-C Retro Series 1m 60W (szürke)
A Rocoren RETRO sorozatú adatkábel Type-C TO Type-C a megbízhatóság és a kiváló teljesítmény szinonimája. Maximális 60W teljesítményével és akár 480 Mbps átviteli sebességével gyors töltést és stabil adatcserét tud biztosítani, a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégítve. Tartós, robusztus felépítése és a legnépszerűbb okostelefon-, táblagép- és laptopmodellekkel való kompatibilitás is jellemzi.

Gyors töltés eszközei számára
A PD és QC4.0 szabványok támogatásának köszönhetően a Rocoren RETRO sorozatú kábel villámgyors töltést garantál eszközei számára. További előnye az akár 60 W-os lenyűgöző teljesítmény és az akár 3 A áramerősség. A biztonság miatt sem kell aggódnia. A beépített E-marker chip megfelelően alacsony szinten tartja a hőmérsékletet és stabil töltést biztosít, megvédve a csatlakoztatott eszközök akkumulátorait a sérülésektől.

Szilárd felépítés
A Rocoren RETRO sorozatú kábel alumíniumból készült elemekkel és nagy sűrűségű nejlonfonattal van felszerelve. Ez ellenáll a mechanikai sérüléseknek és kopásnak. Ezenkívül a kiváló minőségű vezeték biztosítja a biztonságos töltést és a hatékony adatátvitelt.

Takarítson meg időt a gyors adatátvitellel
Élvezze a zavartalan és megbízható adatátvitelt az eszközök között – a kábel akár 480 Mbps átviteli sebességet is kínál. Így szabadon átvihet multimédiás fájlokat vagy készíthet biztonsági másolatot, tudva, hogy minden gördülékenyen és problémamentesen történik.

GyártóRocoren
NévRETRO sorozatú kábel Type-C - Type-C
ModellRCPBTT-RT0G
Színszürke
Teljesítmény60W
Átviteli sebességAkár 480 Mbps
AnyagAlumínium + nagy sűrűségű nylon fonat
Hossz1 m

Specifikáció