Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Rocoren USB-C - USB-C Retro Series 1m 240W gyorstöltő kábel (szürke)

Rocoren USB-C – USB-C Retro Series 240 W gyorstöltő kábel, 1 m (szürke)A Rocoren Retro sorozatú gyorstöltőkábel 1 méter hosszú és akár 240 W teljesítményű áttörést jelent az eszköztöltésben. A legújabb PD 3.1 és QC 5.0 szabványok támogatásával figyelemreméltó sebességgel képes az eszközöket tölteni, mivel kompatibilis a 20 W és 240 W közötti széles
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
3 800 Ft
Rocoren
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Rocoren USB-C – USB-C Retro Series 240 W gyorstöltő kábel, 1 m (szürke)
A Rocoren Retro sorozatú gyorstöltőkábel 1 méter hosszú és akár 240 W teljesítményű áttörést jelent az eszköztöltésben. A legújabb PD 3.1 és QC 5.0 szabványok támogatásával figyelemreméltó sebességgel képes az eszközöket tölteni, mivel kompatibilis a 20 W és 240 W közötti széles teljesítménytartományban. Ez azt jelenti, hogy MacBook Pro 2021-jét mindössze 60 perc alatt 78%-ra töltheti fel, így ideális azok számára a szakemberek és felhasználók számára, akiknek gyors használatra készen kell lenniük.

Töltési stabilitás és biztonság
A fejlett e-marker chip stabilabb és biztonságosabb töltést tesz lehetővé azáltal, hogy intelligensen állítja be az áramerősséget a töltendő eszköz igényei szerint. A kábelt úgy tervezték, hogy biztosítsa a biztonságos töltést, megóvja készülékét a túláramtól, túlmelegedéstől és egyéb lehetséges veszélyektől.

Kiváló minőségű adatátvitel
A 480 Mbps adatátviteli sebesség gyors és hatékony fájlátvitelt tesz lehetővé az eszközök között, ami döntő fontosságú nagy fájlokkal és nagy adathasználattal végzett munka során.

Tartósság és robusztusság
A kábelt a kiváló minőségű alumínium köpenynek és a nejlonfonatnak köszönhetően kivételes tartósság jellemzi, amely ellenáll a hajlításnak és sérülésnek. A robusztus felépítés és a kiváló interfész illeszkedés garantálja a tartós és megbízható használatot.

Univerzális kompatibilitás
A Rocoren USB-C – USB-C Retro Series univerzálisan kompatibilis számos USB-C csatlakozót használó eszközzel, a laptopoktól az okostelefonokig, táblagépekig és egyéb kütyükig. Az 1 méteres hosszúság kényelmes használatot biztosít otthoni vagy irodai környezetben.

GyártóRocoren
Gyártói kódRCPBTT2-RT0G
AnyagAlumínium pajzs + nylon fonat
Hossz1 m
Színszürke
Átviteli sebesség480 Mbps
Kimeneti teljesítmény240W max

Specifikáció