Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Rocoren USB-C hálózati töltő adapter PD 20W + 1m USB-C - USB-C kábel (fehér)

Rocoren PD 20W USB-C táptöltő (fehér)A készülékek feltöltése most még kevesebb időt vesz igénybe! A Rocoren töltő akár 20 W-os töltést is kínál, és számos gyorstöltési szabványt támogat. Kompakt kialakításának köszönhetően bármilyen utazásra magával viheti. Számos népszerű eszközzel kompatibilis, és USB-C kábellel is rendelkezik, amely tökéletes az
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
3 800 Ft
Rocoren
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Rocoren PD 20W USB-C táptöltő (fehér)
A készülékek feltöltése most még kevesebb időt vesz igénybe! A Rocoren töltő akár 20 W-os töltést is kínál, és számos gyorstöltési szabványt támogat. Kompakt kialakításának köszönhetően bármilyen utazásra magával viheti. Számos népszerű eszközzel kompatibilis, és USB-C kábellel is rendelkezik, amely tökéletes az iPhone 15 sorozat töltésének megújításához.

3x gyorsabb töltés
A Rocoren töltő akár 3x gyorsabb töltést tesz lehetővé, mint a hagyományos 5V/1A töltők. 20 W-os maximális teljesítménye számos gyorstöltési protokoll támogatásával kombinálva, beleértve a PD, QC, AFC vagy FCP-t, még rövidebb időt vesz igénybe a kiválasztott készülékek energiájának megújítása!

Nem kell aggódnia a biztonság miatt
Készülékeinek biztonsága a legfontosabb számunkra, ezért a Rocoren töltő nem csak a gyors, hanem a biztonságos töltés garanciája. A fejlett védelemmel, például túlterheléssel, túlfeszültséggel, túltöltéssel és rövidzárlattal felszerelt, átfogó védelmet nyújt a töltés során. Beépített intelligens chippel is rendelkezik, amely garantálja a stabil töltést, miközben megakadályozza a túlmelegedést.

GyártóRocoren
ModellRCCT1P-XBA02
Színfehér
Bemeneti áram100-240V, 50/60Hz, 600 mA Max
USB-C kimeneti áram5V/3A, 9V/2,22A, 12V/1,67A
Maximális töltési teljesítmény20 W
Támogatott gyorstöltési szabványokPD2.0 / QC3.0 / QC2.0 / AFC / FCP / SCP / BC1.2
AnyagPC
Méretek81,85 x 26,53 x 43,5 mm
Kábel interfészUSB-C-ről USB-C-re
Kábel anyagaTPE
Kábelhosszúság1 m

Specifikáció