Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Rocoren USB-A - USB-C Retro Series 2m 100W gyorstöltő kábel (szürke)

Gyorstöltő kábel Rocoren USB-A – USB-C Retro Series 2m 100W (szürke)A Rocoren RETRO sorozatú kábel tökéletes választás azoknak a felhasználóknak, akik a legmagasabb minőséget, teljesítményt és megbízhatóságot várják. Maximális 100W teljesítményével és akár 480 Mbps átviteli sebességével szinte minden helyzetben gyors töltést és stabil adatcserét tu
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 800 Ft
Rocoren
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Gyorstöltő kábel Rocoren USB-A – USB-C Retro Series 2m 100W (szürke)
A Rocoren RETRO sorozatú kábel tökéletes választás azoknak a felhasználóknak, akik a legmagasabb minőséget, teljesítményt és megbízhatóságot várják. Maximális 100W teljesítményével és akár 480 Mbps átviteli sebességével szinte minden helyzetben gyors töltést és stabil adatcserét tud biztosítani. Tartós felépítése és a legnépszerűbb okostelefon-modellekkel való kompatibilitása is megkülönbözteti.

Gyors töltés
Ne várjon túl sokáig, amíg az eszközei feltöltődnek. A Rocoren kábel akár 100 W teljesítményt és akár 7,3 A áramerősséget biztosít, lehetővé téve a kiválasztott okostelefonok vagy táblagépek kivételesen rövid időn belüli feltöltését. A biztonság miatt sem kell aggódnia – a beépített intelligens chip szabályozza az aktuális paramétereket, hogy megóvja a feltöltött készülékek akkumulátorait a sérülésektől.

Továbbfejlesztett adatátvitel
A RETRO sorozatú kábel gyors és stabil fájlátvitelt tesz lehetővé az eszközök között – akár 480 Mbps átviteli sebességet kínálva. Így az elvárásoknak megfelelő ütemben továbbíthat fényképeket és videókat, szinkronizálhatja az adatokat, és biztonsági másolatokat készíthet. A Rocoren segítségével időt takaríthat meg!

Lenyűgöző tartósság
Ez a praktikus kábel hosszú évekig szolgál majd. Tartós alumíniumötvözet elemekkel és nagy sűrűségű nylon fonattal van felszerelve, amely megvédi a sérülésektől. Ennek eredményeként lenyűgözően ellenáll a hajlításnak, törésnek és kopásnak.

GyártóRocoren
NévRETRO sorozatú adatkábel USB-A - Type-C
ModellRCPBAT1-RTB0G
Színszürke
Átviteli sebesség480 Mbps
Teljesítmény100W max.
AnyagAlumínium + nagy sűrűségű nylon fonat
Hossz2 m

Specifikáció