Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Remax RM-850 gaming, gamer fejhallgató (fekete)

Remax RM-850 játék fejhallgató (fekete)Az RM-850 egy játékhoz használható fejhallgató, amely fenomenális élményt nyújt bármilyen játék során. Térbeli, részletgazdag hangzásuk és rendkívül könnyű, ergonomikus kialakításuk jellemzi őket, így a fejhallgató órákon át tartó használata nem okoz kényelmetlenséget. Ez a modell omnidirekcionális mikrofonnal
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
  • SKU: RM-850
Raktáron: Már csak 1 darab
8 300 Ft
Remax
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Remax RM-850 játék fejhallgató (fekete)
Az RM-850 egy játékhoz használható fejhallgató, amely fenomenális élményt nyújt bármilyen játék során. Térbeli, részletgazdag hangzásuk és rendkívül könnyű, ergonomikus kialakításuk jellemzi őket, így a fejhallgató órákon át tartó használata nem okoz kényelmetlenséget. Ez a modell omnidirekcionális mikrofonnal és színes RGB háttérvilágítással van felszerelve, amely még játékélményt kölcsönöz a fejhallgatónak. Sőt, a kettős csatlakozó (USB + 3,5 mm-es mini jack) széles körű kompatibilitást garantál.

Fantasztikus térhatású hangzás
A fejhallgató részletgazdag térhangzást biztosít. 50 milliméteres meghajtókat használnak, frekvenciamenetük 20 Hz-20 kHz. Ez azt jelenti, hogy feldolgozzák az emberi fül által hallható hangok teljes skáláját, és szilárd basszust, valamint tiszta közép- és magas hangokat biztosítanak. A Remax segítségével tisztán hallja a közeledő ellenfél lépéseit, és először őt lepi meg!

Széleskörű kompatibilitás
Az RM-850 kettős csatlakozóval van felszerelve - USB és 3,5 mm-es mini jack, ami azt jelenti, hogy gond nélkül csatlakoztathatja őket a választott berendezéshez. Sőt, a 32 ohmos impedanciával a fejhallgató remekül működik a legtöbb audioeszközzel, például okostelefonokkal, MP3-lejátszókkal és számítógépekkel.

Többirányú mikrofon
A fejhallgató omni-directional mikrofonnal rendelkezik, amely tökéletesen gyűjti a hangot 360°-os tartományban, miközben hatékonyan csökkenti a zajt. Szabadon kommunikálhat más játékosokkal, és minden beavatkozás nélkül meghatározhatja a legjobb taktikát! Ezen kívül a kábelen talál egy kényelmes távirányítót is, mellyel szabályozható a hangerő, valamint ki- és bekapcsolható a mikrofon.

Kényelmes és könnyű
A Remax RM-850 a kényelem jegyében készült, ezért rendkívül könnyűek, fülkagylójuk pedig testbarát eco bőrből készült. Sőt, a bennük használt termoelasztikus habnak köszönhetően a fülkagylók a füled formájára formálódnak, így a fejhallgató még kényelmesebbé válik. Játssz és hallgass zenét egész nap kényelmetlenség nélkül! Az előnyök ezzel nem érnek véget! A fejhallgató színes RGB háttérvilágítással rendelkezik, amely érdekes hangulatot teremt a játékterében.

GyártóRemax
ModellRM-850
Hangszórók50 mm
Impedancia32 óra
Frekvenciaválasz20Hz-20kHz
Névleges teljesítmény20MW
Érzékenység103 dB ± 3 dB
MikrofonMindenirányú
ZajcsökkentésKettős mikrofon – fizikai zajcsökkentés
FülvédőSzintetikus bőr
TávirányítóHangerőszabályzó, mikrofonbeállítások
Csatlakozó típusaUSB + 3,5 mm-es mini jack
Súly310 g

Specifikáció