Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

BlitzWolf AA-GB4 gamer fejhallgató RGB, 7.1 (fekete)

Merüljön el a játékok világában a Blitzwolf fejhallgatóval! A 40 mm-es hangszórók és a 4D vibráció kiváló hallgatási élményt nyújtanak egy teljesen új szinten. A 7.1-es virtuális térhangzás lehetővé teszi, hogy hallja a közeledő ellenség lépteit, és időben reagáljon, míg a zajszűrő funkció elnémítja a zavaró környezeti zajokat. Az ergonomikus kiala
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: AA-GB4
Raktáron: Nincsen raktáron
11 140 Ft
Blitzwolf
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Merüljön el a játékok világában a Blitzwolf fejhallgatóval! A 40 mm-es hangszórók és a 4D vibráció kiváló hallgatási élményt nyújtanak egy teljesen új szinten. A 7.1-es virtuális térhangzás lehetővé teszi, hogy hallja a közeledő ellenség lépteit, és időben reagáljon, míg a zajszűrő funkció elnémítja a zavaró környezeti zajokat. Az ergonomikus kialakítás hosszan tartó kényelmet, az RGB háttérvilágítás pedig igazi játékélményt kölcsönöz a fejhallgatónak.

Játsszon kedvenc játékaival, miközben mély basszust és gazdag, részletes hangzást élvezhet az AA-GB4 segítségével. Sőt, a 7.1-es térhatású hangzás lehetővé teszi, hogy hallja a közeledő ellenség lépteit, és gyorsan reagáljon a helyzetre.

Kettős mikrofonnal rendelkezik, amely hatékonyan elnémítja a környezeti zajokat a nagyobb kényelem és a többi játékossal való akadálytalan kommunikáció érdekében. A pozícióját is beállíthatja igényei szerint. A kábelen található vezérlővel bármikor elnémíthatja.

A még nagyobb szabadság érdekében a fejhallgatót a kábelen elhelyezett vezérlővel látták el. Segítségével kényelmesen kezelheti a tartozék működését. A dimmerrel a hangerőt, a gombokkal pedig a LED háttérvilágítást, a vibrációs funkciót és a mikrofon némítását vezérelhetjük.

A Blitzwolf fejhallgató nagyszerű kiegészítője lesz játékkészletének. A színes LED-es háttérvilágítás érdekes megjelenést kölcsönöz a kiegészítőnek a még jobb játékélmény érdekében. Ezenkívül a vezérlőn található gombbal bármikor kikapcsolhatja a háttérvilágítást.

MárkaBlitzwolf
ModellAA-GB4
Hangszóró50 mm
Érzékenység102±3dB
Frekvenciaválasz20Hz - 20kHz
Impedancia-38 ± 3dB
Kábelhossz240 cm
Súly430 g
ZajszűrésIgen, ENC
Csatlakozás
USB
SzínFekete

Specifikáció