Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Remax Minxl Pro RP-W70 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő 22W fekete

Ön a vezeték nélküli megoldások híve? A Remax eszköze minden bizonnyal tetszeni fog. A Minxl Pro töltő lehetővé teszi, hogy egyszerre biztonságosan megújítsa okostelefonja, fejhallgatója és okosórája töltöttségét. USB-C porttal is rendelkezik, és intelligensen hozzáigazítja a feszültséget a töltendő eszközökhöz. Állványként is szolgál majd.A vezeté
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
12 610 Ft
Remax
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Ön a vezeték nélküli megoldások híve? A Remax eszköze minden bizonnyal tetszeni fog. A Minxl Pro töltő lehetővé teszi, hogy egyszerre biztonságosan megújítsa okostelefonja, fejhallgatója és okosórája töltöttségét. USB-C porttal is rendelkezik, és intelligensen hozzáigazítja a feszültséget a töltendő eszközökhöz. Állványként is szolgál majd.
A vezeték nélküli töltő kényelmes és praktikus megoldás mindazok számára, akik szeretnék elkerülni a kábelek kuszaságát. Az áramerősséget intelligensen beállító Remax Minxl Pro segítségével egyszerre akár 3 készülék teljesítményét is biztonságosan megújíthatja - egy maximum 15 wattos okostelefon, 5 wattos fejhallgató és 2 wattos okosóra. A termék ráadásul telefonállványként is szolgál majd - kényelmesen nézheti kedvenc sorozatait és egyszerre újíthatja meg készüléke erejét!
A Remax Minxl Pro töltőt a biztonságos használat szem előtt tartásával tervezték. Alacsony hőmérsékleten is stabil és biztonságos töltést biztosít. Így nem kell attól tartania, hogy készülékei túlmelegednek vagy megsérülnek.

Specifikáció