Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás 15W fekete (magsafe, apple watch, airpods) Maxlife MXWC-03

A Maxlife 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő nélkülözhetetlen eszköz, amely gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a készülékek töltését. Egyszerű és minimalista kialakítása tökéletesen kiegészíti az Apple készülékeket, eleganciát kölcsönözve minden belső térnek.Ez a vezeték nélküli töltő kompatibilis az olyan MagSafe eszközökkel, mint az iPhone és az AirP
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
9 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Maxlife 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő nélkülözhetetlen eszköz, amely gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a készülékek töltését. Egyszerű és minimalista kialakítása tökéletesen kiegészíti az Apple készülékeket, eleganciát kölcsönözve minden belső térnek.
Ez a vezeték nélküli töltő kompatibilis az olyan MagSafe eszközökkel, mint az iPhone és az AirPods, valamint az Apple Watch és minden egyéb vezeték nélküli töltési lehetőséggel rendelkező eszköz. A független indukciós tekercseknek köszönhetően egyszerre és külön-külön három eszközt tölthet anélkül, hogy az interferencia miatt kellene aggódnia. Ennek a töltőnek a töltési teljesítménye eléri a 15 W-ot, ami gyors és stabil töltést biztosít. A felhasználóknak többé nem kell aggódniuk a kábelek vagy csatlakozók miatt; csak helyezze az eszközöket a töltőre, és automatikusan elkezdődik a töltés.
A Maxlife 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő nemcsak praktikus eszköz, hanem stílusos kiegészítője is íróasztalának vagy hálószobájának. Kompakt mérete lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és a használatát otthon vagy utazás közben.

Specifikáció