Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Remax Gwens vezeték nélküli Bluetooth hangszóró

A Remax Gwens vezeték nélküli hangszóró egy olyan eszköz, amely minden zenerajongó igényeit kielégíti. 9,5 W-os kimeneti teljesítménnyel és 4"-os meghajtókkal tiszta, részletekkel telített hangzást biztosít. A Bluetooth 5.0 felelős a megbízható kapcsolatért a kiválasztott eszközzel, amely gyors és stabil jelet biztosít. Időtartama akár 5 óra és kön
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
13 540 Ft
Remax
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Remax Gwens vezeték nélküli hangszóró egy olyan eszköz, amely minden zenerajongó igényeit kielégíti. 9,5 W-os kimeneti teljesítménnyel és 4"-os meghajtókkal tiszta, részletekkel telített hangzást biztosít. A Bluetooth 5.0 felelős a megbízható kapcsolatért a kiválasztott eszközzel, amely gyors és stabil jelet biztosít. Időtartama akár 5 óra és könnyen kezelhető a beépített vezérlőpanellel.
Tapasztalja meg, milyen jól hangzanak kedvenc számai! A 9,5 W teljesítménnyel és 4"-os meghajtókkal a Remax Gwens vezeték nélküli hangszóró kiváló hangminőséget biztosít, hogy sok zenerajongó igényeit kielégítse. A kristálytiszta hangzás, a gazdag részletgazdagság és az erőteljes basszus igazi élvezetté varázsolja a zenehallgatást. Párosítson 2 hangszórót együtt a még jobb eredményekért!
A beépített 1500 mAh-s akkumulátor akár 5 órányi megszakítás nélküli zenelejátszást biztosít. Készenléti állapotban akár 40 órát is kibír! Így órákon át élvezheti kedvenc zenéit anélkül, hogy újra kellene töltenie.
A Remax Gwens hangszóró többféle csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve az USB-t, TF-et, AUX-t és Bluetooth 5.0-t, így könnyedén lejátszhatja a zenét különböző forrásokból, például memóriakártyáról, TF-kártyáról, okostelefonról vagy laptopról. A Bluetooth 5.0 kapcsolat gyors és stabil kapcsolatot biztosít akár 10 m-ig, késés és interferencia mentesen.
Kiváló minőségű ABS anyagot használtak a hangszóró felépítéséhez, amely hihetetlenül tartós. A készülék praktikus fogantyúval is rendelkezik, amely megkönnyíti a szállítását. A hangszóró kezelése nem jelent kihívást számodra. A beépített panel segítségével kényelmesen leállíthatja és folytathatja a lejátszást, valamint beállíthatja a hangerőt.

Specifikáció