Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Realme C51 4G Protector tok zöld

Anyag: Rugalmas (szilikon/gumi/TPU)A flexibilis anyagból készült tok megemelt élekkel az objektívek számára nagyszerű megoldás azoknak, akik szeretnék megóvni telefonjukat a sérülésektől.Tökéletes illeszkedést biztosít az okostelefonokhoz. Anyaga puha és finom, mely védi a telefont a karcolásoktól és egyéb mechanikai sérülésektől.A tok megemel
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
3 300 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

  • Anyag: Rugalmas (szilikon/gumi/TPU)

A flexibilis anyagból készült tok megemelt élekkel az objektívek számára nagyszerű megoldás azoknak, akik szeretnék megóvni telefonjukat a sérülésektől.

Tökéletes illeszkedést biztosít az okostelefonokhoz. Anyaga puha és finom, mely védi a telefont a karcolásoktól és egyéb mechanikai sérülésektől.

A tok megemelt élei további védelmet nyújtanak a telefon véletlen becsapódása vagy leesése ellen. Ezeknek köszönhetően megvédheti mind az első, mind a hátsó kamerát. A tok azt is megakadályozza, hogy véletlenül ujjal hozzáérjen az objektívhez, ami torzíthatja a kapott képet.

Ezenkívül a rugalmas anyag lehetővé teszi a tok egyszerű eltávolítását és felhelyezését, ami nagyon hasznos a telefon mindennapi használata során. Minden gomb és port teljesen elérhető marad, ami lehetővé teszi a telefon kényelmes használatát a tok eltávolítása nélkül.

Védelem: a tok megemelt szélei védik a véletlen ütésektől vagy leejtésektől, valamint védik az első és a hátsó kamerát

Specifikáció