Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

PULUZ fém mobiltelefon rögzítő, telefontartó adapter vakupapucs foglalattal (PU3205B)

Puluz telefontartóNövelje kényelmét videók és fotók készítésekor. Az okostelefon tartója tartós alumíniumötvözetből és puha védőgumiból készült, amely biztosítja a szükséges stabilitást. Vakupapucs foglalattal ellátott és univerzális 1/4" menettel van felszerelve, így tetszőlegesen használhatod. Ezen kívül a bilincse 6,5-9 cm között állít
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: PU3205B
Raktáron: Nincsen raktáron
5 790 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Puluz telefontartó

Növelje kényelmét videók és fotók készítésekor. Az okostelefon tartója tartós alumíniumötvözetből és puha védőgumiból készült, amely biztosítja a szükséges stabilitást. Vakupapucs foglalattal ellátott és univerzális 1/4" menettel van felszerelve, így tetszőlegesen használhatod. Ezen kívül a bilincse 6,5-9 cm között állítható, így széles körben kompatibilis.


Széleskörű kompatibilitás

Nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt. A markolat bilincse 6,5-9 cm tartományban állítható. Így könnyedén illesztheti okostelefonja szélességéhez.


Sok lehetőség

Az univerzális 1/4"-os menet azt jelenti, hogy a tartót egyszerűen rögzítheted állványra, stabilizátorra vagy szelfibotra. Rendelkezésedre áll egy vakupapucs foglalat is, amely lehetővé teszi praktikus kiegészítők, például kiegészítő világítás vagy mikrofon felszerelését. Most még jobb videókat és fényképeket készíthet közösségi média fiókjaihoz!

GyártóPuluz
ModellPU3205B
SzínFekete
Súly64 g
Minimális szélesség6,5 cm
Maximális szélesség9 cm

Specifikáció