Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Orico külső ház, tok 2.5'' HDD, USB 3.0

Magyar nyelvű használati útmutatóOrico HDD 2,5" USB 3.0 külső meghajtóházAz Orico külső meghajtóháza egyesíti a tartós konstrukciót a kényelmes használattal. Kiváló minőségű PC-anyagból készült, ütésvédelmet és gördülékeny adatolvasást biztosít. Az egyszerű telepítés, a stabil USB3.0-B interfész és a hatékony vezérlő garantálja az időmegtakarítást
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: 2139U3-V1-CR-EP
Raktáron: Nincsen raktáron
4 800 Ft
Orico
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Orico HDD 2,5" USB 3.0 külső meghajtóház
Az Orico külső meghajtóháza egyesíti a tartós konstrukciót a kényelmes használattal. Kiváló minőségű PC-anyagból készült, ütésvédelmet és gördülékeny adatolvasást biztosít. Az egyszerű telepítés, a stabil USB3.0-B interfész és a hatékony vezérlő garantálja az időmegtakarítást és a kényelmes működést. A 2,5 hüvelykes merevlemezekkel való széleskörű kompatibilitás és a különféle eszközökhöz való csatlakozási lehetőség teszi az Orico házat ideális megoldássá azok számára, akik értékelik a kényelmet és a megbízhatóságot.

Átgondolt tervezés
Az Orico külső meghajtóházat gondosan tervezték, a kiváló minőségű anyagokat a funkcionalitással ötvözi. A kiváló minőségű PC-anyagból készült tok jó rugalmassággal és nagyobb átlátszósággal rendelkezik, ami nemcsak jobb ütésvédelmet biztosít, hanem tartósabbá is teszi. A belső pontos csatlakozás egy másik előnye ennek a kialakításnak – a szoros kidolgozás és a szoros csatlakozás garantálja a zavartalan adatolvasást akadályok nélkül és a meghajtón tárolt adatok jobb védelmét.

Használati kényelem
Az Orico meghajtó külső burkolatát a könnyű és kényelmes használat érdekében tervezték. A meghajtó összeszerelése szerszámok használata nélkül történik, így a folyamat egyszerű és gyors. A ház stabil USB3.0-B interfésszel van felszerelve, amely gyors és megbízható csatlakozást tesz lehetővé számítógéphez vagy más eszközhöz. A nagy teljesítményű vezérlő biztosítja a zökkenőmentes működést és az adatátvitelt, ami időmegtakarítást és kényelmes munkát jelent.

Széleskörű kompatibilitás
A ház kompatibilis a 2,5 hüvelykes HDD-vel, így a merevlemezek széles választékával használható. Sőt, egyszerűen csatlakoztathatja TV-jéhez HD filmek vagy tévésorozatok nézéséhez. Csatlakoztathatja egy PS 4 konzolhoz is, hogy szabadon játszhasson, vagy egy Mi router 3-hoz, hogy filmeket tölthessen le. Mindezekkel a tulajdonságokkal az Orico kültéri tok kiváló kényelmet garantál.

GyártóOrico
Modell2139U3-V1-CR-EP
Méretek125 × 79 × 13 mm
AnyagPC
Kompatibilitás2,5" HDD
Kapacitás6 TB
Kimeneti portUSB 3.0

Specifikáció