Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Orico HDD 2.5 külső ház + USB 3.0 kábel (5 Gbps)

Orico 2,5" külső merevlemez házVáltoztassa régi merevlemezét hasznos fájltároló eszközzé. Ez az átlátszó Orico külső ház akár 4 TB kapacitást és akár 10 Gbps adatátviteli sebességet is támogat. Könnyen telepíthető és strapabíró – számos alkalmazáshoz használható. A termék kompatibilis a legtöbb SATA porttal rendelkező 2,5"-os HDD/SSD-vel. USB-C-USB
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: 2139U3-CR-EP
Raktáron: Nincsen raktáron
6 300 Ft
Orico
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Orico 2,5" külső merevlemez ház
Változtassa régi merevlemezét hasznos fájltároló eszközzé. Ez az átlátszó Orico külső ház akár 4 TB kapacitást és akár 10 Gbps adatátviteli sebességet is támogat. Könnyen telepíthető és strapabíró – számos alkalmazáshoz használható. A termék kompatibilis a legtöbb SATA porttal rendelkező 2,5"-os HDD/SSD-vel. USB-C-USB-C kábelt is tartalmaz. 


Még gyorsabb adatátvitel
Az USB 3.1 – SATA 3.0 kapcsolat és a továbbfejlesztett chip akár 10 Gbps fájlátvitelt tesz lehetővé. Így pillanatok alatt átmásolhatja az összes szükséges dokumentumot. A gyors adatírási és -olvasási sebesség nem csak az adatok kényelmes biztonsági mentését teszi lehetővé, hanem például HD filmek nézését vagy játékát is.


Kényelmes használat és tartós
A termék tartós PC-anyagból készült, amely ütés- és karcállóságot, tartósságot és rendkívül alacsony kopásállóságot biztosít. A ház másik előnye, hogy átlátszó, így könnyen megnézheti, melyik merevlemez van benne, és megtalálhatja a megfelelő fájlokat. Már nem kell mindent leírnod, csak nézz szét! 


Energiatakarékos
A házat olyan intelligens funkciókkal építették, amelyek segítségével még nagyobb teljesítményt és megbízhatóságot élvezhet. 10 perc inaktivitás után a készülék automatikusan alvó üzemmódba lép, ami nem csak az energiafogyasztást csökkenti, hanem az Ön biztonságát is biztosítja. 


Több tárhely
Többé nem kell attól tartania, hogy elfogy a tárhely a fájlok tárolásához. Az Orico háza legfeljebb 4 TB-os merevlemezeket támogat. Ez azt jelenti, hogy könnyedén tárolhat rengeteg képet, zenét, filmet, dokumentumot, sőt programot is. Lehetőségei szinte korlátlanok!


Szerszám nélkül telepítheti
A burkolat rendkívül egyszerűen és gyorsan felszerelhető. Nem is kell további szerszámokat használnia – csak csúsztassa el a speciálisan kialakított fedelet. A terméket széles körű kompatibilitás jellemzi. Könnyedén telepíthet mindenféle 2,5"-os merevlemezt SATA porttal.


GyártóOrico
Modell2139C3-G2-CR-BP
Kompatibilitás2,5 hüvelykes merevlemez-meghajtók SATA interfésszel (9,5 mm-ig)
KimenetUSB 3.1, Gen2, USB-C
Támogatott kapacitásAkár 4 TB
Támogatott rendszerekWindows 2000/XP/7/8/10, Linux, Mac OS 9.1 vagy újabb

Specifikáció