Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

ONIKUMA X26 gaming, gamer fejhallgató rózsaszín RGB

Ideális játékosoknak: ONIKUMA X26 fejhallgatóLelkes játékos vagy, aki olyan fejhallgatót keres, amely növeli a játékélményt? Olyan fejhallgatót szeretne, amely illeszkedik a többi vibráló beállításához? Számodra fontos a minőség és a stílusos design? A tökéletes választás az Ön számára az ONIKUMA X26 fejhallgató – rózsaszín, ragyogó csíkkal, feltűn
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: X26P
Raktáron: Nincsen raktáron
10 210 Ft
ONIKUMA
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Ideális játékosoknak: ONIKUMA X26 fejhallgató
Lelkes játékos vagy, aki olyan fejhallgatót keres, amely növeli a játékélményt? Olyan fejhallgatót szeretne, amely illeszkedik a többi vibráló beállításához? Számodra fontos a minőség és a stílusos design? A tökéletes választás az Ön számára az ONIKUMA X26 fejhallgató – rózsaszín, ragyogó csíkkal, feltűnő gyártói logóval és mindkét fülkagyló oldalsó díszítéseivel, amelyek fokozzák a játékélményt! A mikrofonnal és sztereó térhangzással felszerelt ONIKUMA X26 fejhallgató még jobban elmeríti Önt a játékok világában, és lehetővé teszi, hogy megszakítás nélkül online kommunikáljon csapatával! Lépj magasabb szintre az ONIKUMA fejhallgatóval! 

Kényelméről gondoskodni
Az ONIKUMA X26 fejhallgatót úgy tervezték, hogy még hosszabb használat során is kényelmet nyújtson. Nagy, kényelmes fülpárnáik bőrbarát anyaggal vannak bevonva, hogy elkerüljék az esetleges irritációt vagy kényelmetlenséget. Mindkét fülkagyló ökobőr párnáit úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fejformádhoz. Ezenkívül könnyen tisztíthatók. A fejhallgató állítható fejpánttal is rendelkezik, amely biztosítja a különféle igényekhez való illeszkedést. 

Tiszta beszélgetések és éles hang
Az ONIKUMA X26 modell zajcsökkentő mikrofontechnológiával van felszerelve, amelynek célja a könnyű és kényelmes beszélgetések, nevetés, baráti beszélgetések, valamint tiszta és érthető hangzás biztosítása. Az Ön kényelme érdekében a bal fülkagylón található egy kapcsoló a mikrofon átkapcsolására, valamint a hangerőszabályzó gomb – gyors és intuitív!

Kiváló hangzás
Az ONIKUMA X26 mély, tiszta és gazdag sztereó hangzást biztosít, amely új minőségben kelti életre hőseit! A filmek, TV-műsorok nézése vagy a játék még élvezetesebbé válik. Maga a fejhallgató mindössze 356 grammot nyom, ami biztosítja a kényelmet még hosszabb használat során is. 

Teremts hangulatot neon színekkel
Eleged van a sima fekete fejhallgatóból? Kényeztesse magát, és élvezze a neon színekben pompázó ONIKUMA X26 fejhallgatót. Még jobban néznek ki éjszaka, amikor a fények visszaverődnek a közeli felületekről, így az éjszakai játékoknak egyedi hangulatot kölcsönöznek!

Minden helyzetre alkalmas
Ha értékeled a kütyüket, de a játék nem a kedvenc tevékenységed, az ONIKUMA X26 fejhallgatót biztosan neked találták ki! Nemcsak számítógépeken, Nintendo Switchen, Xboxon vagy PlayStation konzolokon való játékra tervezték, hanem lehetővé teszik filmek nézését, zenehallgatást és beszélgetéseket is. A Mini Jack és az USB bemenetek támogatásával ez a fejhallgató sokoldalúságával kitűnik, és örömet okoz a különféle érdeklődésű felhasználóknak, legyen szó játékrajongóról, filmrajongóról, zenerajongóról vagy olyan emberről, aki szívesen cseveg a barátaival az interneten!

A csomag tartalmazza:
  • Fejhallgató
  • Használati utasítás
  • Adapter

Magyar nyelvű használati útmutató

MárkaONIKUMA
ModellX26
Hangszóró mérete50 mm
Impedancia32 Ω± 15%
Érzékenység102±3dB
Frekvencia20Hz - 20KHz
Mikrofon6,0x1,5 mm
Mikrofon érzékenység-38±3dB
Mikrofon impedancia<2,2KΩ
IrányítottságTöbbirányú
Kábelhosszúság2,2 ± 0,15 M
LED feszültségDC5V ± 5%
Jelenlegi<180 mA
FelületUSB + 3,5 mm
SzínRózsaszín
Súly365g

Specifikáció