Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

ONIKUMA X25 gaming, gamer fejhallgató fehér RGB

ONIKUMA X25 fejhallgató.Stílusos fejhallgatót keres menő fényeffektusokkal? Értékeli a kényelmet és a minőséget? Szeretsz játszani és beszélgetni? Az ONIKUMA X25 fejhallgató nagyszerű választás az Ön számára! Az ONIKUMA X25 memóriahabbal bélelt nagy fülkagylókkal és LED-lámpákkal mindkét fülkagylóban, a mikrofonban és a fejpántban tovább fokozza a
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: X25W
Raktáron: Nincsen raktáron
8 300 Ft
ONIKUMA
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

ONIKUMA X25 fejhallgató.
Stílusos fejhallgatót keres menő fényeffektusokkal? Értékeli a kényelmet és a minőséget? Szeretsz játszani és beszélgetni? Az ONIKUMA X25 fejhallgató nagyszerű választás az Ön számára! Az ONIKUMA X25 memóriahabbal bélelt nagy fülkagylókkal és LED-lámpákkal mindkét fülkagylóban, a mikrofonban és a fejpántban tovább fokozza a játékélményt! Az ergonomikus formának és a bőrbarát anyagoknak köszönhetően a fejhallgatót hosszú órákon át használhatod kényelmetlenség nélkül! A környezeti zajszűrővel felszerelt mikrofon pedig gondoskodik arról, hogy csapata hibátlanul hallja a jelzéseit.

Teljes kényelem
Az ONIKUMA X25 fejhallgatót úgy tervezték, hogy még órákon át is kényelmesen érezze magát. A nagy, kényelmes fülkagylók bőrt kellemes anyaggal párnáztak, hogy elkerüljék a fellángolásokat és a kényelmetlenséget. Mindkét fülkagyló szivacsát alakmemorizáló habbal készítették, hogy még jobban illeszkedjenek Önhöz. A fejhallgató fejpántjában állítható funkció is van, aminek köszönhetően kényelmesen fekszenek a fejen.

Érezd a gyermeki örömöt
Izzó fejhallgató viselése gyermeki öröm érzetét kelti – a sötétben a szobát megvilágító különféle színekben csillogó ONIKUMA X25 fejhallgató szenzációs hatást kelt és javítja a hangulatot. Tűnjön ki, és mutassa meg csapatának a káprázatos fényeffektusokat! Szervezzen velük egy esti bulit, ahol mindenki izzó fejhallgatót visel, és a kedvenc ritmusai szerint bulizik!

Magával ragadó játékélmény
Az ONIKUMA X25 fejhallgatót igényeinek megfelelően hangolhatja – állítsa be a magas, alacsony és közepes frekvenciákat, hogy még jobban elmerüljön a játékok világában. A fejhallgató kábelén egy panel található, aminek segítségével kényelmesen szabályozhatjuk a hangerőt és a mikrofont is be- és kikapcsolhatjuk (különböző irányban hajlítható).

Sokoldalúság
Szereted a kütyüket, de nem rajongsz a játékokért? Az ONIKUMA X25 fejhallgató nem csak PC-n, Nintendo Switchen, PS Vita-n, Xboxon, Playstationen és sok máson használható játékra, hanem filmnézésre, zenehallgatásra vagy telefonálásra is. Ez a fejhallgató támogatja a Mini Jack-et és az USB bemeneti eszközöket, így nagyon sokoldalúak, és használatuk örömet okoz Önnek, akár lelkes játékos, zenerajongó, filmrajongó, akár szeret online csevegni barátaival!

A csomagban:
  • Fejhallgató mikrofonnal
  • Kézikönyv
  • Adapter

Magyar nyelvű használati útmutató

MárkaONIKUMA
ModellX25
Hangszóró mérete50 mm
Impedancia16 Ω± 15%
Érzékenység115±3dB
Frekvencia20Hz - 20KHz
Mikrofon4,0x1,5 mm
Mikrofon érzékenység-38±3dB
Mikrofon impedancia<2,2KΩ
IrányítottságMindenirányú
Kábelhosszúság2,2 ± 0,15 M
LED feszültségDC5V ± 5%
Áramerősség<180 mA
FelületUSB 3,5 mm
Színfehér

Specifikáció