Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

ONIKUMA X11 gaming, gamer fejhallgató rózsaszín RGB

ONIKUMA X11 fejhallgató (rózsaszín).Stílusos fejhallgatót keres hűvös világítási hatással? Értékeli a kényelmet és a minőséget? Szeretsz online játszani és chatelni? A rózsaszín műanyagból készült és rögzíthető macskafülekkel felszerelt ONIKUMA X11 fejhallgató felháborodást kelt a barátaid körében! Sőt, az ergonomikus formának és a bőrbarát anyagok
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: X11P RGB
Raktáron: Nincsen raktáron
13 910 Ft
ONIKUMA
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

ONIKUMA X11 fejhallgató (rózsaszín).
Stílusos fejhallgatót keres hűvös világítási hatással? Értékeli a kényelmet és a minőséget? Szeretsz online játszani és chatelni? A rózsaszín műanyagból készült és rögzíthető macskafülekkel felszerelt ONIKUMA X11 fejhallgató felháborodást kelt a barátaid körében! Sőt, az ergonomikus formának és a bőrbarát anyagoknak köszönhetően a fejhallgatót órákig használhatod anélkül, hogy kényelmetlenül éreznéd magad! A mellékelt zajszűrő mikrofont bármikor leválaszthatja vagy csatlakoztathatja – ugyanez vonatkozik a macskafülekre is.

Használati kényelem
Az ONIKUMA X11 fejhallgatót úgy tervezték, hogy még hosszan tartó használat során is kivételes kényelmet biztosítson. Nagy, kényelmes fülkagylójukat kellemes tapintású anyaggal kárpitozták, így kiküszöbölhető az esetleges súrlódás vagy kellemetlen érzés. Mindkét fülkagyló bőrt kellemes anyagból készült párnákkal rendelkezik, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fej formájához. Ezenkívül az állítható fejpánt lehetővé teszi a fejhallgató testreszabását.

Fantasztikus hangzás
A legjobb hangminőség érdekében az ONIKUMA X11 fejhallgatót 50 milliméteres hangmeghajtókkal szerelték fel. Sőt, a használt fülpárnák nem csak kényelmesek és könnyen tisztíthatók, de kiválóan csillapítják a külső zajokat is, így megnyerheti a következő csatáit, megnézheti kedvenc animét vagy tévésorozatát, vagy órákon át hallgathat zenét zavarás nélkül. Az Ön kényelme érdekében a hangerőszabályzó és a mikrofon be-/kikapcsolója is a fejhallgatóból kilépő kábelen található.

Sokoldalúság
Az ONIKUMA X11 sokkal több, mint egy játékosoknak szánt fejhallgató – miközben könnyen csatlakoztatható különféle konzolokhoz, mint például PlayStation, Xbox és Nintendo Switch, de arra is tervezték, hogy számítógépekhez, táblagépekhez és telefonokhoz is csatlakozzon, hogy továbbra is élvezhesse a szórakozást! A Mini Jack és az USB bemenetek támogatásával ez a fejhallgató páratlan sokoldalúságot kínál az alkalmi játékokhoz, filmnézéshez, kedvenc zenéjének hallgatásához vagy a barátokkal való kommunikációhoz. Az ONIKUMA X11 tökéletes választás a teljes szórakozáshoz!

Tiszta és tiszta hívások
Semmi sem teszi könnyebbé a barátkozást, mint az olyan beszélgetések, ahol a hangod tiszta és érthető. Az X11 fejhallgatóval felszerelt mikrofon beépített zajszűrő funkcióval rendelkezik, amely kiküszöböli a környezeti hangok interferenciáját és biztosítja a megszakítás nélküli beszélgetést. Barátai minden szavát kiváló minőségben hallják – a megbízható hangminőség a beszélgetések alapja.

A csomagban:
  • Fejhallgató mikrofonnal
  • Kézikönyv
  • Adapter
  • Macskafül - 1 pár

Magyar nyelvű használati útmutató


Típus: ONIKUMA X11

Hangszóró mérete: 50mm

Érzékenység: 112+/-3db

Mikrofon: 6,0*5,0mm

Impedancia: 32Ω+/-15%

Kábelhossz: 2,0M+/-15%

Irányítás: Omi-irányú

mikrofon Impedancia: 2,2

tartományú : 20Hz-20 KHz

LED Működési feszültség: DC5V+/-5%

Működési feszültség:≦100mA

Mikrofon érzékenység: -36+/-3dB

Üzemi áram: headset Jack: USB +3.5mm 4Pin

Kábel hossza: kb. 2,2 m

Specifikáció