Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

ONIKUMA K9 gaming, gamer fejhallgató rózsaszín RGB

Fejhallgató macskafülekkel.Az ONIKUMA K9 fejhallgató egy aranyos rózsaszín fejhallgató macskafülekkel, amely tökéletes lesz azoknak, akik szeretik a pasztellszíneket, az állatokat, a szórakozást, a zenét vagy a játékot! A fejhallgató aranyos, egyedi dizájnja kiemeli viselőjének csodálatos személyiségét. Az ONIKUMA K9 azonban nem csak a megjelenésrő
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: K9 Pink RGB 3.5mm
Raktáron: Nincsen raktáron
13 760 Ft
ONIKUMA
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Fejhallgató macskafülekkel.
Az ONIKUMA K9 fejhallgató egy aranyos rózsaszín fejhallgató macskafülekkel, amely tökéletes lesz azoknak, akik szeretik a pasztellszíneket, az állatokat, a szórakozást, a zenét vagy a játékot! A fejhallgató aranyos, egyedi dizájnja kiemeli viselőjének csodálatos személyiségét. Az ONIKUMA K9 azonban nem csak a megjelenésről szól – a fejhallgató kiváló hangszórókkal van felszerelve, amelyek tiszta, kiváló minőségű hangzást biztosítanak, hogy a fejhallgató viselését és használatát egyaránt élvezetessé tegye!

Teljes mértékben te irányítod
Az ONIKUMA K9 fejhallgatójával ízlése szerint személyre szabhatja a hangzást – lehetősége van a magas, mély és középső frekvenciák beállítására, hogy még mélyebben elmerüljön egy játék vagy kedvenc tévésorozata világában. Ezenkívül a fejhallgató vezetékén található egy panel, amely lehetővé teszi a hangerő kényelmes szabályozását, valamint a mikrofon be- és kikapcsolását. Fantasztikus hangminőség egy aranyos rózsaszín tokba zárva!

Személyre szabási lehetőségek
Az ONIKUMA K9 fejhallgatót úgy tervezték, hogy hosszú ideig maximális viselési kényelmet biztosítson. Az ökobőrből készült lélegző párnákkal nem csak esztétikus megjelenésű és könnyen tisztítható, hanem kellemes bőrbarát textúrát is kínál. Az állítható fejpántnak köszönhetően a fejhallgató mérete a különböző korú és fejméretű felhasználók igényeihez igazítható. A mikrofon becsúsztatható a fejhallgató házába, és újra kihúzható, így szabadon beszélhet másokkal az igényeinek megfelelően. Sőt, a mellékelt macskafüleket bármikor leveheti és felteheti!

Nem csak játékra
Olyan fantasztikus kütyüt keresel, amely nem csak PC-hez, Nintendo Switch-hez, Xbox-hoz vagy Playstation-játékokhoz, hanem filmnézéshez, zenehallgatáshoz és beszélgetésekhez is kiváló? Az ONIKUMA K9 fejhallgató az Ön számára való! A Mini Jack és az USB bemenetek támogatásával ez a fejhallgató hihetetlen rugalmasságot kínál, örömet okozva a lelkes játékosoknak, zenerajongóknak, filmkedvelőknek és azoknak, akik értékelik az online csevegést és a szórakozást!

A csomagban:
  • Fejhallgató mikrofonnal
  • Kézikönyv
  • Adapter

Magyar nyelvű használati útmutató

MárkaONIKUMA
ModellK9
SzínRózsaszín
Hangszóró mérete50 mm
Impedancia32 Ω± 15%
Érzékenység116±3dB
Frekvencia20Hz - 20KHz
Mikrofon6,0x5 mm
Mikrofon érzékenység-56±3dB
Mikrofon impedancia<2,2KΩ
IrányítottságMindenirányú
Kábelhosszúság2,2M±0,15
LED feszültségDC5V ± 5%
Jelenlegi<100mA
JackUSB 3,5 mm

Specifikáció