Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

ONIKUMA K8 gaming, gamer fejhallgató fekete

ONIKUMA K8 fekete gamer fejhallgatóA tapasztalt játékosok és egyének számára készült, akik értékelik a jó dizájnt és a páratlan kényelmet, az ONIKUMA K8 fejhallgató minden csatában támogatni fogja Önt! Úgy tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítsanak – párnázott fejpánttal, amely finoman illeszkedik a fejhez, és puha memóriahabos párnákkal, am
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: K8B
Raktáron: Nincsen raktáron
8 700 Ft
ONIKUMA
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

ONIKUMA K8 fekete gamer fejhallgató
A tapasztalt játékosok és egyének számára készült, akik értékelik a jó dizájnt és a páratlan kényelmet, az ONIKUMA K8 fejhallgató minden csatában támogatni fogja Önt! Úgy tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítsanak – párnázott fejpánttal, amely finoman illeszkedik a fejhez, és puha memóriahabos párnákkal, amelyek könnyen tisztítható eco-bőrből készültek. A továbbfejlesztett 50 mm-es neodímium mágnesnek köszönhetően az ONIKUMA K8 fejhallgató kiváló hangminőséget biztosít, így még mélyebbre merülhet a virtuális világban, és intenzív pillanatokat élhet át a következő kalandok és diadalok során! Zajcsökkentő mikrofonnal rendelkeznek, amely egyértelmű csapatkommunikációt biztosít. Mindkét fejhallgatón a gyártó izzó logója teszi teljessé a csomagot.

Kiváló hangzás
Az ONIKUMA K8 fejhallgató 40 mm-es hangszórókkal és precíz, 50 mm-es neodímium mágnessel rendelkezik, amely kiváló hangminőséget biztosít. Merüljön el a magasabb szintű kalandokban, és simábban érjen el diadalokat – egyetlen hang sem kerüli el a figyelmét. A hang és kép szinkronizálása a K8 modellben tökéletes – mert tudjuk, hogy néha a másodperc töredékei döntenek a győzelemről.

Tiszta kommunikáció
A csapatmunka kulcsfontosságú eleme mind a stratégiatervezésnek, mind a tartós kapcsolatok kialakításának. A K8 fejhallgató zajcsökkentéssel ellátott mikrofonnal rendelkezik, amely kiküszöböli a háttérzavarokat, így biztosítva a nyugodt játékélményt. Ezen túlmenően minden kimondott szó tökéletesen rögzítésre kerül, biztosítva a hang tisztaságát és megkülönböztethetőségét, amely elengedhetetlen a hatékony kommunikációhoz. Az Ön kényelme érdekében a mikrofon bármely irányba állítható.

Ergonómia és kényelem használat közben
Az ONIKUMA K8 olyan tapasztalt játékosok számára készült, akik sok órát töltenek a játékban, ahol a karakterek sorsa döntő. Emiatt a fejhallgató fejpántját aprólékosan kontúrozták, érintésbarát ökobőrrel kárpitozott puha párnákkal borították, ami egyben kellemes textúrát is kínál. A fejhallgató bal és jobb oldalán található fülkagylók ugyanazzal az anyaggal vannak bevonva – ráadásul memóriahabból készültek, ami kiválóan illeszkedik a fejedhez és kényelmes viseletet biztosít akár többórás játékmaratonokon is.

Csomag tartalma:
  • Fejhallgató mikrofonnal
  • Használati utasítás
  • Adapter

Magyar nyelvű használati útmutató

MárkaONIKUMA
ModellK8
SzínFekete
Hangszóró mérete50 mm
Impedancia32 Ω± 15%
Érzékenység106±3dB
Frekvencia20Hz - 20KHz
Mikrofon6,0x2,7 mm
Mikrofon érzékenység-42±3dB
Mikrofon impedancia<2,2KΩ
IrányítottságTöbbirányú
Kábelhosszúság2.2 ± 15%
LED feszültségDC5V ± 5%
Áramerősség<100mA
BemenetekUSB + 3,5 mm

Specifikáció