Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

ONIKUMA B60 gaming, gamer vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató fekete

Az ONIKUMA B60 fejhallgató (fekete).Az ONIKUMA B60 vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató a tapasztalt játékosok és azok számára készült, akik értékelik az elegáns, megvilágított elemekkel és páratlan kényelemmel ellátott dizájnt, így minden játékkal kapcsolatos kaland megbízható társ. Az optimális kényelem érdekében a fejhallgató puha, ökobőr párná
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: B60B
Raktáron: Nincsen raktáron
11 340 Ft
ONIKUMA
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az ONIKUMA B60 fejhallgató (fekete).
Az ONIKUMA B60 vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató a tapasztalt játékosok és azok számára készült, akik értékelik az elegáns, megvilágított elemekkel és páratlan kényelemmel ellátott dizájnt, így minden játékkal kapcsolatos kaland megbízható társ. Az optimális kényelem érdekében a fejhallgató puha, ökobőr párnázott fejpánttal és mindkét fülhallgatóval tökéletesen illeszkedik a fejéhez. Ezeknek a fejhallgatóknak a minősége nélkülözhetetlen társsá teszi őket a játékélményhez, bármilyen kihívás is legyen.

Minden funkció kéznél van
A fejhallgató gombjaival be- és kikapcsolhatja azokat, szabályozhatja a hangerőt, ugrálhat a dalok között, folytathatja és szüneteltetheti a zenét, valamint hívhat hangsegédet és fogadhatja a hívásokat. 3,5 mm-es mini jack bemenet, mikrofon és USB-C bemenet is található a fejhallgatón, így gyorsan és intuitívan használhatod.

Szabad mozgás
A Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően egyetlen kábel sem korlátozza mozgását, így nem kell attól tartania, hogy kihúzza a konnektorból. Sőt, a Bluetooth 10 méterig működik, így szabadon mozoghat egyik szobából a másikba, és zavartalanul hallgathat zenét!

Élvezze a hangzást sokáig
Az Onikuma B60 fejhallgatót az igényes felhasználókat szem előtt tartva tervezték – emiatt a működési idő akár 17 óra, a töltési idő pedig mindössze 3! Játssz órákon át kedvenc fejhallgatóiddal! A 40 milliméteres, neodímium mágnessel ellátott meghajtóval felszerelt B60 gazdag hangzást kínál, beleértve a mély basszust.

Kényelmes használat
A hosszú órákon át tartó használathoz a felhasználóhoz tökéletesen illeszkedő, ergonomikus, könnyű kialakítás és a kellemes anyagok használata szükséges – pontosan ez történt az ONIKUMA B60 fejhallgatóval! A fejpánton és mindkét fülhallgatón puha hűsítő gél szivacsokkal felszerelt B60s tökéletes választás többórás játékhoz, sorozatmaratonhoz vagy kedvenc előadód albumainak hallgatásához! Kiváló légáteresztő képességet és hőelvezetést biztosítanak, miközben elszigetelik a hangot. Sőt, mindkét fejhallgató függőlegesen 90 fokkal elforgatható, valamint össze is hajtható, így otthon és útközben is kényelmesen érezheti magát.

Stílusos dizájn
Az innovatív geometrikus dizájn és a ragyogó részletek nemcsak stílusukkal járulnak hozzá a hangulatodhoz, hanem a játékkészleted érdekes akcentusává is válnak. Sőt, e minimalista esztétika mögött rendkívül tartós anyagok állnak, hogy a fejhallgató a lehető leghosszabb ideig szolgálja Önt!

A csomagban:
  • Fejhallgató mikrofonnal
  • Kézikönyv
  • USB-C kábel
  • Mikro jack 3,5 mm-es kábel

Magyar nyelvű használati útmutató

MárkaONIKUMA
ModellB60
SzínFekete
Töltési idő2 óra
Üzemelési idő>5 óra
Bluetooth verzió5.0
Távolság10 m

Specifikáció