Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

ONIKUMA B20 gaming, gamer vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató rózsaszín

Az ONIKUMA B20 Bluetooth fejhallgató macskafüllel (rózsaszín)Az ONIKUMA B20 fejhallgató nagyszerű választás azok számára, akik imádnivaló kialakítású és tartós teljesítményű fejhallgatókat keresnek. Ez a rózsaszín fejhallgató eltávolítható macskafülekkel és mindkét fülhallgatón gyártói logóval több mint 21 órán keresztül működik egyetlen töltéssel
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: B20P
Raktáron: Nincsen raktáron
15 060 Ft
ONIKUMA
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az ONIKUMA B20 Bluetooth fejhallgató macskafüllel (rózsaszín)
Az ONIKUMA B20 fejhallgató nagyszerű választás azok számára, akik imádnivaló kialakítású és tartós teljesítményű fejhallgatókat keresnek. Ez a rózsaszín fejhallgató eltávolítható macskafülekkel és mindkét fülhallgatón gyártói logóval több mint 21 órán keresztül működik egyetlen töltéssel – akár 50 óráig! A hosszú üzemidő az 1000 mAh-s akkumulátornak köszönhető, melynek teljes feltöltése mindössze 3 óra alatt történik. A fejhallgató működési hatótávolsága 10 méter - ilyen sugáron belül mozoghat attól az eszköztől, amelyről a zenét továbbítják, anélkül, hogy megszakadna a jel. A fejhallgató további előnyei a fülhallgatón található gombok, amelyek megkönnyítik például a dalok közötti ugrást.

Játssz órákig
A hosszú működési idő az ONIKUMA B20 fejhallgatók egyik legnagyobb előnye. A nagy kapacitású, 1000 mAh-s akkumulátorral több mint 21 órán keresztül használhatja a fejhallgatót. 50 órán keresztül folyamatosan hallgathat zenét. Ez nagyszerű fejhallgatóvá teszi őket egy hosszú utazáshoz, távol az elektromos csatlakozóktól vagy a tápegységektől. Az akkumulátor lemerülése után már csak 3 óra az újratöltés, ami cserébe még két óránál tovább is jó.

Bájos design
A dizájn a B20 fejhallgató másik erőssége – az aranyos rózsaszín szín, a masszív és kissé régies kialakítás, a lumineszcens lámpák minden fülhallgató oldalán, a rögzíthető macskafülek és az eltávolítható mikrofon teszi a B20-at nemcsak jól néz ki. , de rendkívül funkcionális is.

Kényelem, ergonómia, személyre szabottság
Az ONIKUMA B20 állítható fejpánttal rendelkezik, és mindegyik fejhallgató elfordítható, hogy más-más felhasználóhoz illeszkedjen – a kényelem kulcsfontosságú az ilyen hosszú élettartamú fejhallgatóknál. Mindkét fejhallgató puha, bőrbarát anyagból készült fülkagylóval rendelkezik. Igényeitől függően a mikrofon levehető és visszacsatolható – ide tartozik a macskafül is.

A legfontosabb funkciók mindig kéznél vannak
A fejhallgató használatának még kényelmesebbé tétele érdekében olyan gombokkal látták el, amelyekkel szabályozhatja a zene hangerejét, válthat a fejhallgatók között, ki-be kapcsolhatja a mikrofont, de kezelheti a hívásokat, lekapcsolhatja a fejhallgatók világítását, aktiválhatja a hangsegéd, és magát a fejhallgatót is be- és kikapcsolhatja. A lehetőségek ereje az ujjad alatt!

Kiváló hangzás
Az ONIKUMA B20 nem csak a megjelenésről és az akkumulátorról szól – ez a fejhallgató 50 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amelyek nagyszerű hangzást biztosítanak, hogy még szórakoztatóbbá tegyék a zenehallgatást, a játékot vagy a barátokkal való csevegést!

A csomagban:
  • Fejhallgató mikrofonnal
  • Használati útmutató
  • Macskafül - 1 pár

Magyar nyelvű használati útmutató

MárkaONIKUMA
ModellB20
SzínRózsaszín
Bluetooth verzió5.0
Üzemelési idő> 21 óra
Töltési idő> 3 óra
Hangszóró mérete50 mm
JackUSB 3,5 mm

Specifikáció