Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Motospeed K27 Mechanikus gaming, gamer billentyűzet WASD RGB (OUTEMU RED)

Motospeed K27 billentyűzet játékosoknakA Motospeed K27 egy modern billentyűzet a legfontosabb gombokkal az FPS játékok szerelmeseinek. Egy kézzel könnyen és kényelmesen kezelhető. Okos kialakítása dedikált csuklótámaszsal csökkenti a fáradtság érzését és növeli a használat kényelmét. A Motospeed K27 a játékélmény teljesen új szintjét kínálja. A Mot
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
9 610 Ft
Motospeed
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Motospeed K27 billentyűzet játékosoknak
A Motospeed K27 egy modern billentyűzet a legfontosabb gombokkal az FPS játékok szerelmeseinek. Egy kézzel könnyen és kényelmesen kezelhető. Okos kialakítása dedikált csuklótámaszsal csökkenti a fáradtság érzését és növeli a használat kényelmét. A Motospeed K27 a játékélmény teljesen új szintjét kínálja. A Motospeed K27 játékbillentyűzet 27 mechanikus gombbal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy nagyszerű eredményeket érjen el játék közben, és új rekordokat döntsön. A készülék különleges kialakítása páratlan használati kényelmet biztosít.

Játék háttérvilágítás
Minden billentyűzetbillentyű RGB LED-es háttérvilágítással rendelkezik, így a K27 bármilyen játékasztalon nagyszerűen fog kinézni. Sőt, akár 5 világítási mód közül választhat. Így szabadon beállíthatja a készülék megjelenését igényei szerint. A színek milliói és a meglepő fényeffektusok egyedi karaktert adnak a billentyűzetnek.

Tartósság és teljesítmény
A billentyűk élettartama körülbelül 50 millió kattintás, ami azt jelenti, hogy rendkívül tartósak. Másrészt egy fejlett flash chip felelős a készülék fokozott teljesítményéért. Mindez azt jelenti, hogy a billentyűzet hosszú évekig jól fog szolgálni.


GyártóMotospeed
ModellK27
TípusMechanikai
SzínFekete
KapcsolatVezetékes
Billentyűk száma27
KompatibilitásWindows XP/7/8/10
Élettartam50 millió gombnyomás
MegvilágításRGB
AnyagABS, alumínium ötvözet
FelületUSB
Méretek211x148x41 mm
Súly378g
Üzemi áram300mA
Üzemi feszültségDC 5V
KapcsolókOUTEMU red (piros)
Egyéb5 háttérvilágítási mód, testreszabható háttérvilágítási módok

Specifikáció