Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Dareu EK880 mechanikus Gamer billentyűzet RGB világítással, angol

Az EK880 egy modern, könnyű gamer billentyűzet, RGB háttérvilágítással. Kompakt és hordozható - tartósságával is meglep. Mechanikus kapcsolóit 50 millió kattintásnyi élettartam jellemzi, és az ABS műanyag gombok hihetetlenül kopásállóak. Vezetékes Switch: D-type mechanikus RGB világítás Élettartam: 50 millió leütés Anyag: ABS Kiosztás:
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: TK529U08608G
Raktáron: Nincsen raktáron
13 540 Ft
DAREU
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Az EK880 egy modern, könnyű gamer billentyűzet, RGB háttérvilágítással. Kompakt és hordozható - tartósságával is meglep. Mechanikus kapcsolóit 50 millió kattintásnyi élettartam jellemzi, és az ABS műanyag gombok hihetetlenül kopásállóak.

  • Vezetékes
  • Switch: D-type mechanikus
  • RGB világítás
  • Élettartam: 50 millió leütés
  • Anyag: ABS
  • Kiosztás: angol

Dareu EK880 RGB mechanikus billentyűzet EK8 80 játék billentyűzet Az EK880 egy modern, könnyű játékbillentyűzet, RGB háttérvilágítással. Kompakt és hordozható - meglep a tartósságával. Mechanikus kapcsolóinak élettartama 50 millió kattintás, az ABS műanyagból készült gombok pedig rendkívül kopásállóak. Gondosan átgondolt dizájn A billentyűzet ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy hosszú órákon keresztül használja, anélkül, hogy félne a csukló fájdalmától. A billentyűk azonnal reagálnak minden mozdulatára. Rendkívül erősek és kopásállóak. Ráadásul a rájuk helyezett jelek nem dörzsölődnek le, lehetővé téve a készülék hosszú évekig történő kényelmes használatát. Élvezze a sok dinamikus játékot A D típusú kapcsolók páratlan választ és zökkenőmentes játékot biztosítanak. Nagy tartósság jellemzi őket. Az 50 millió kattintás élettartamukkal sokáig tartanak. Játék háttérvilágítás A billentyűzet nemcsak funkcionális, hanem hihetetlenül stílusos is. Az RGB színes háttérvilágítás egyedi játékkaraktert ad neki. Ön is testre szabhatja őket kedvére. Ennek köszönhetően az EK880 tökéletesen kiegészíti az asztalt. 

Specifikáció