Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Motospeed CK73 mechanikus gamer billentyűzet, angol

A Motospeed a minőség garanciája a játékosok számára – fémvázának köszönhetően erőt és stabilitást biztosít. Ezenkívül a 87 gombos billentyűzetrendszer a világítási rendszerrel együtt megkönnyíti a számítógéppel végzett munkát. A készülék kialakítása elsősorban a játékosok igényeihez igazodik.A Neon mód, az Aurora mód, a csillag mód vagy a statikus
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: Motospeed CK73
Raktáron: Nincsen raktáron
26 340 Ft
Motospeed
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Motospeed a minőség garanciája a játékosok számára – fémvázának köszönhetően erőt és stabilitást biztosít. Ezenkívül a 87 gombos billentyűzetrendszer a világítási rendszerrel együtt megkönnyíti a számítógéppel végzett munkát. A készülék kialakítása elsősorban a játékosok igényeihez igazodik.

A Neon mód, az Aurora mód, a csillag mód vagy a statikus mód kiválasztható a fényeffektusok, amelyek közül a Motospeed akár 12-t is kínál. Igazítsa hangulatához a billentyűzet megjelenését, és élvezze a teljes technológiai lehetőséget.

Az Outemu Red kapcsolóknak köszönhetően, amelyek alacsony nyomást gyakorolnak az aktiválásra, a játék nem csak tiszta élvezet, hanem kényelem is. Az 50 millió kattintásnyi élettartam pedig lehetővé teszi, hogy elfelejtse a billentyűzetet egy másik eszközre cserélni. Fogadjon a kényelemre, amelyet a csendes működés mellett a márka garantál.

Kiosztás: angol

MárkaMotospeed
NévCK73 Wired Gaming Mechanical Keyboard
TípusCK73
Élettartam50 millió leütés
CsatlakozásUSB 2.0
Kábelhossz1.5m
Méret38.2x15.8x3.6cm
Súly748g
Switch típusaOUTEMU Red (piros)
Támogatott operációs rendszerekWin2000 / XP / Win7 / Win8 / Win10 / MAC

Specifikáció