Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Motorola G53 Tactical Field Notes fliptok piros

A Tactical Field Notes környezetbarát fliptokunk a minőség és a funkcionalitás tökéletes kombinációját hozza el a mindennapokba. Ez a tok a strapabíróságot és a környezettudatosságot egyesíti, kifejezetten azoknak szól, akik értékelik a minőséget és az ökológiai szempontokat. Legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről, a Tactical Field Note
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
3 800 Ft
Tactical
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Tactical Field Notes környezetbarát fliptokunk a minőség és a funkcionalitás tökéletes kombinációját hozza el a mindennapokba. Ez a tok a strapabíróságot és a környezettudatosságot egyesíti, kifejezetten azoknak szól, akik értékelik a minőséget és az ökológiai szempontokat. Legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről, a Tactical Field Notes mindig védelmet nyújt és segít megszervezni a fontos jegyzeteket.

A minőségi PU és környezetbarát bőr anyaghasználat biztosítja a tok tartósságát és stílusos megjelenését. A tok kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek időtállóak és fenntarthatóak. A környezetbarát megközelítésnek köszönhetően a tok csomagolása is újrahasznosított papírból készült, hogy minimalizálja a környezeti hatást.

A precíz megmunkálásnak köszönhetően a tok részletekre is figyelmet fordít. Az aprólékos kidolgozás és a gondosan tervezett kialakítás garantálja a tok prémium minőségét és tartósságát. A precíz kivágások és a pontos illeszkedés lehetővé teszik, hogy a tok tökéletesen illeszkedjen készülékéhez, biztosítva a könnyű használatot.

A belső felületén két kártyatartó található, amely lehetővé teszi, hogy fontos kártyáit mindig magánál tartsa. Legyen szó bankkártyáról, igazolványról vagy más kártyáról, mindig kéznél lesznek a Tactical Field Notes fliptokban. Ez a praktikus megoldás minimalizálja a szükséges táskában vagy pénztárcában való hordozást.

A mágnesesen záródó pánt biztosítja a tok biztonságos és könnyű használatát. Ez a mágneses záródás garantálja, hogy a tok mindig megfelelően záródjon és védelmet nyújtson a készülékének.

A tok belső felületén telefonbarát anyaghasználat található, amely megóvja a készülék érzékeny felületét a karcolásoktól és sérülésektől.

Válassza a minőséget és a környezettudatosságot a Tactical Field Notes környezetbarát fliptokkal, és tegye mindennapjait még szervezettebbé és stílusosabbá. Ez a tok a tartósság és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, amely segít megőrizni fontos jegyzeteit és védi készülékét a mindennapi használat során.

Specifikáció