Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Memóriakártya tok ORICO-PHCD-6-BK-BP fekete

Több memóriakártyát használsz? Szerezze meg a biztonságos szállítás és tárolás képességét! Az ORICO PHCD-6-BK-BP tok megvédi őket a víztől, a portól és a sérülésektől, a rendelkezésre álló rekeszeivel pedig segít a dolgok rendezésében. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon kényelmes a használata. Kiváló megoldás fotósok, grafikusok
  • Saját Raktáron: Már csak 3 darab
Raktáron: Már csak 3 darab
1 800 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Több memóriakártyát használsz? Szerezze meg a biztonságos szállítás és tárolás képességét! Az ORICO PHCD-6-BK-BP tok megvédi őket a víztől, a portól és a sérülésektől, a rendelkezésre álló rekeszeivel pedig segít a dolgok rendezésében. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon kényelmes a használata. Kiváló megoldás fotósok, grafikusok, filmesek, vloggerek és még sok más számára! A PHCD-6 tokban hat SD kártya, négy TF kártya, egy CD kártya és egy kártyaolvasó fér el.
A tok szilikon tömítéssel van ellátva, így víz- és porálló. Háza tartós ABS anyagból készült, ami kivételes tartósságot biztosít – nem fél a karcolásoktól vagy ütésektől. Belül kiváló minőségű EVA hab került, amely további védelmet nyújt az ütésekkel szemben. Az ORICO segítségével biztos lehet benne, hogy memóriakártyái biztonságban vannak!
Ez a praktikus tok nagyon könnyű és kompakt – mindig magánál lehet. A mellékelt karabiner segítségével táskára vagy hátizsákra is rögzítheti. Speciálisan kialakított zárral is rendelkezik, amely könnyen használható és nagyon erős. A tok több rekesszel is fel van szerelve, ahol elhelyezheti SD vagy TF kártyáit.

Specifikáció