Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

McDodo gyorstöltő adapter CH-1951 PD+QC 20W USB-A & USB-C

Szerezzen magának egy megbízható és hatékony töltőt. A McDodo CH-1951 2 porttal (USB-C és USB-A) van felszerelve, amelyek lehetővé teszik 2 eszköz egyidejű töltését. Különféle gyorstöltési szabványokat is támogat. Nagy tartósságával tűnik ki, és biztosítja a biztonságos használatot. Ezenkívül a töltő számos népszerű okostelefonnal kompatibilis, min
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
4 800 Ft
Mcdodo
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Szerezzen magának egy megbízható és hatékony töltőt. A McDodo CH-1951 2 porttal (USB-C és USB-A) van felszerelve, amelyek lehetővé teszik 2 eszköz egyidejű töltését. Különféle gyorstöltési szabványokat is támogat. Nagy tartósságával tűnik ki, és biztosítja a biztonságos használatot. Ezenkívül a töltő számos népszerű okostelefonnal kompatibilis, mind Android, mind iOS.
A töltő teljesítménye 20 W, ami kivételes hatékonyságot jelent. A CH-1951 modell támogatja az olyan gyorstöltési szabványokat, mint a PD, a Huawei SCP és a QC3.0, így nem kell túl sokat várnia, hogy készülékei újra használatra készek legyenek. Sőt, még 2 eszköz egyidejű töltésekor is élvezheti a nagy hatékonyságot.
A töltőt intelligens chippel látták el, amely többek között megvédi a túlmelegedéstől. Ez nemcsak gyors, hanem biztonságos töltést is biztosít. A CH-1951 modell égésgátló PC-anyagból készült, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek és rendkívül tartós. Ez azt jelenti, hogy a töltő rendkívül robusztus, és nem kell attól tartania, hogy gyorsan megsérül.

Specifikáció