Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

LDNIO Asztali töltő 65W PD/QC4+/QC3.0/PPS/AF

Töltsön akár 4 eszközt egyszerre, és időt takaríthat meg. Ez az LDNIO asztali töltő 4 porttal rendelkezik - 2x USB-C és 2x USB-A, és maximális kimeneti teljesítménye akár 65 W. A termék támogatja a különböző gyorstöltési szabványokat is, így töltheti telefonját vagy akár a laptopját pillanatok alatt. További előnye a masszív, strapabíró konstrukció
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
10 910 Ft
LDNIO
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Töltsön akár 4 eszközt egyszerre, és időt takaríthat meg. Ez az LDNIO asztali töltő 4 porttal rendelkezik - 2x USB-C és 2x USB-A, és maximális kimeneti teljesítménye akár 65 W. A termék támogatja a különböző gyorstöltési szabványokat is, így töltheti telefonját vagy akár a laptopját pillanatok alatt. További előnye a masszív, strapabíró konstrukció és a hosszú, 1,5 méteres kábel.
Az LDNIO töltő lenyűgöző teljesítményt biztosít – akár 65 W-ot az USB-C portokon és akár 60 W-ot az USB-A portokon. Támogatja az olyan gyorstöltési szabványokat is, mint a PD4, QC3.0, PPS, AFC, FCP, SCP, VOOC és AUTO-ID.
Akár 4 elérhető port (2x USB-C, 2x USB-A) lehetővé teszi akár 4 eszköz egyidejű csatlakoztatását a töltőhöz. Így például kényelmesen töltheti okostelefonját, laptopját, táblagépét és vezeték nélküli fejhallgatóját.
A töltőt nagy teljesítménye és széleskörű kompatibilitása jellemzi, ami azt jelenti, hogy a legtöbb eszközödet könnyedén töltheted vele. A termék tökéletes laptopok, okostelefonok, táblagépek, vezeték nélküli fejhallgatók, okosórák, asztali lámpák és még párásítók töltésére is.
A töltő elkészítéséhez lángálló PC-műanyagot használtak, ami a tartósságban és a sérülésekkel szembeni ellenálló képességben nyilvánul meg. A termék védelmet kapott többek között túlterhelés, túlfeszültség, túltöltés, túlmelegedés és rövidzárlat ellen is. Figyelemre méltó még a hosszú, 1,5 méteres kábel, amely nagyobb szabadságot biztosít a készülék használata során.

Specifikáció