Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

LDNIO A1206C hálózati töltő adapter USB-C, 27W + USB-C- Lightning kábel fehér

Töltse fel eszközeit még gyorsabban. Az LDNIO A1206C töltő akár 27 W teljesítményt biztosít, és támogatja az olyan szabványokat, mint a PD és a QC3.0, valamint rendkívül könnyű és kompakt – így mindig kéznél lehet. Lenyűgöző robusztussága és többszintű védelmi rendszere is megkülönbözteti, amely garantálja a biztonságos használatot. Sőt, a csomagba
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
4 800 Ft
LDNIO
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Töltse fel eszközeit még gyorsabban. Az LDNIO A1206C töltő akár 27 W teljesítményt biztosít, és támogatja az olyan szabványokat, mint a PD és a QC3.0, valamint rendkívül könnyű és kompakt – így mindig kéznél lehet. Lenyűgöző robusztussága és többszintű védelmi rendszere is megkülönbözteti, amely garantálja a biztonságos használatot. Sőt, a csomagban USB-C-Lightning kábel is található.
Hamarosan el kell hagynia otthonát, de rájött, hogy elfelejtette feltölteni okostelefonját? Ne aggódjon – az A1206C töltővel pillanatok alatt feltöltheti! A termék akár 27 W teljesítményt biztosít, és támogatja az olyan gyorstöltési szabványokat, mint a PD és a QC3.0. Ez azt jelenti, hogy lehetővé teszi például, hogy iPhone 14 Pro Max készülékét körülbelül 30 perc alatt 50%-ra töltse fel!
A termék nagyon könnyű és kompakt – nem foglal sok helyet a hátizsákjában, utazótáskájában vagy kézitáskájában. Ezzel azonban még nincs vége a kényelemnek. A 100-240V-os kompatibilitás lehetővé teszi a töltő külföldön problémamentes használatát!
Az A1206C nemcsak gyors, hanem biztonságos töltést is lehetővé tesz. Fejlett védelmi rendszerrel van felszerelve túláram, túlfeszültség, túltöltés, túlmelegedés, rövidzárlat és egyebek ellen. A készülék emellett nagyon robusztus és sérülésálló, burkolata pedig lángálló PC műanyagból készült.

Specifikáció