Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Jimi Home X1-H tisztítóeszköz készlet

Magyar nyelvű használati útmutatóSzeretné kényelmesen és gyorsan elmosogatni, de nem csak? A Jimi Home készülékkel ez lehetséges lesz! Az X1-H segítségével sikeresen kimoshatja az edényeket, tálakat, valamint megbirkózik az olajgőztől vagy más erős szennyeződésektől származó nehéz foltokkal. Sőt, a nehezen elérhető sarkokat is könnyedén lemoshatja.
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
31 760 Ft
Jimi Home
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Szeretné kényelmesen és gyorsan elmosogatni, de nem csak? A Jimi Home készülékkel ez lehetséges lesz! Az X1-H segítségével sikeresen kimoshatja az edényeket, tálakat, valamint megbirkózik az olajgőztől vagy más erős szennyeződésektől származó nehéz foltokkal. Sőt, a nehezen elérhető sarkokat is könnyedén lemoshatja. Nézze meg, mit kínál még a Jimi Home!

Az igényeseknek
Ha csúcsminőségű munkát és kiváló teljesítményt vár, a Jimi Home X1-H tisztítószerszámkészlet a válasz az Ön igényeire. Ez a választott készülék akár 3 különböző fokozattal rendelkezik, amelyek hatékony és gyors tisztítást biztosítanak. Ezenkívül kényelmes kapcsolóval és fényjelzőkkel van felszerelve, amelyek jelzik a berendezés aktuális sebességét és működését, így teljes irányítást biztosítanak a készülék felett. A tartozékok beszerelése intuitív és gyors. A 2000 mAh-s akkumulátorral működő szerszám hosszan és hatékonyan működik, még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel. Akkor sem kell aggódnod, ha elfogy az energiája, hiszen USB-C kábelen keresztül töltődik

Dedikált kiegészítők
A készletben cserélhető tippeket talál, amelyek megkönnyítik a napi takarítást. Használja a tépőzáras talpat a szivacsvégek vagy kefék rögzítéséhez. Az edények és tálak tisztításához használjon szivacspárnát, és az erős olajfoltok kezelésére válasszon súrolópárnát. Hegyes kefével tisztítsa meg a mosogatót, a tűzhelyet vagy a sütőt, lapos kefével pedig a réseket, csapokat és sarkokat. A lekerekített kefe és a szivacskefe jó a felületek fertőtlenítésére. Élesíteni szeretné a késeit? Használj késélezőt! Mindezek miatt ez a készlet segít a mindennapi életben, és a konyhája szerves részévé válik!

A csomagban:
Tisztítóeszköz
Tépőzáras alap
Szivacspárna
Szivacskefe
Súrolópárna
Tépőzáras hátlap
Lapos ecset
Hegyes sarokkefe
Lekerekített ecset
Késélező
USB-C kábel

GyártóJimi Home
ModellX1-H
Feszültség3,6V
Bemeneti feszültség/áramDC 5V/2A
Töltési módUSB-C típusú töltés
Akkumulátor-kapacitás2000 mAh
Töltési idő2-3 óra
Fogaskerekek3
Sebesség1. sebességfokozat: 400 ford./perc; 2. fokozat: 700 ford./perc; 3. fokozat: 1000 ford./perc; 4-es sebességfokozat: 1000 ford./perc.
Méretek180 × 55 × 208 mm
Súly332 g

Specifikáció