Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Green Cell fali töltő USB-C 45W PD USB-C kábellel és extra USB porttal

Green Cell C típusú USB töltő 60 W-os tápellátás gyors töltési funkcióval. A hálózati adapter ideális az USB-C porttal rendelkező telefonokhoz, táblagépekhez és laptopokhoz (pl. Asus ZenBook 3, HP Specter 13). Egy további USB port gyors t&oum
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
13 410 Ft
Green Cell
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Green Cell C típusú USB töltő 60 W-os tápellátás gyors töltési funkcióval. A hálózati adapter ideális az USB-C porttal rendelkező telefonokhoz, táblagépekhez és laptopokhoz (pl. Asus ZenBook 3, HP Specter 13). Egy további USB port gyors töltéssel teljes sokoldalúságot biztosít.

A Green Cell USB-C töltő akár háromszor gyorsabban tölti fel készülékét, mint egy szokásos tápegység. Nem csak több eszközt tölthet fel egy töltővel, hanem két eszközt is tölthet egyszerre. Az USB-C és az USB portok egyaránt gyors töltési technológiával rendelkeznek, ennek köszönhetően a töltési idő drasztikusan lerövidül. Az USB-C port támogatja a Qualcomm Quick Charge 3.0 és Power Delivery szolgáltatásokat. Az USB portot nagyáramú töltéshez igazították - akár 2.4A-ig! A kiváló osztályú elektronikának köszönhetően a töltő biztosítja a töltési folyamat biztonságos lefolyását.

A tápegység minden olyan eszközhöz illeszkedik, amely rendelkezik USB-C portokkal, akár 45 W energiafogyasztással, valamint az USB-C - Lightning kábellel az Apple készülékekhez is. Az áramellátás miatt a töltőt főleg telefonok és táblagépek számára szánják. A legnépszerűbb USB-C porttal és / vagy a Power Delivery technológiát támogató eszközök, amelyeknek ez a modell elkötelezett.

A készlet tartalmaz egy 2 m hosszú USB-C - USB-C kábelt

Teljesítmény: 45W
Kimenet: USB: 5V-2.4A
Portok: 1x USB-C + 1x USB
Túltöltés elleni védelem
Túlmelegedés elleni védelem
Túlfeszültség védelem
Power Delivery technológia

Specifikáció