Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Foneng X87 USB Type-C - USB Type C kábel 60W 1.2m

Foneng X87 USB-C/USB-C kábel (60 W)A Foneng X87 kábel 2 USB-C csatlakozóval rendelkezik, így széles körben kompatibilis. Teljesítménye eléri a 60 wattot – így biztos lehet benne, hogy pillanatok alatt megújítja készülékei energiáját. Kiváló minőségű anyagokból készült, ami ellenáll a korróziónak, a repedésnek és a magas hőmérsékletnek. A kábel hoss
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
2 300 Ft
Foneng
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Foneng X87 USB-C/USB-C kábel (60 W)
A Foneng X87 kábel 2 USB-C csatlakozóval rendelkezik, így széles körben kompatibilis. Teljesítménye eléri a 60 wattot – így biztos lehet benne, hogy pillanatok alatt megújítja készülékei energiáját. Kiváló minőségű anyagokból készült, ami ellenáll a korróziónak, a repedésnek és a magas hőmérsékletnek. A kábel hossza 120 cm. Az egyszerű tárolás érdekében tépőzárat talál.

Gyors töltés
Többé nem kell sokáig várnia, hogy telefonja feltöltődjön, és készen álljon a munka folytatására. A Foneng X87 kábel lenyűgöző, akár 60 wattos teljesítményt kínál, így pillanatok alatt megújítja okostelefonja erejét, így értékes időt takarít meg.

Foneng/X87-Type-C-C/3

A biztonság kedvéért
Nem kell aggódnia a telefon túlmelegedése vagy túlterhelés miatti károsodása miatt. A Foneng X87 kábel hatékonyan akadályozza meg a fent említett veszélyeket, biztonságos és hatékony töltést biztosítva.

Foneng/X87-Type-C-C/7

Tartós konstrukció
A karosszéria többek között cinkötvözetből készült, így a kábel nem csak elegánsan néz ki, de a hőt is tökéletesen vezeti, ami növeli az élettartamát. Az X87 kopásálló és repedésálló is. Ennek eredményeként hosszú ideig megbízhatóan fog szolgálni.
Foneng/X87-Type-C-C/4
Praktikus tépőzárral
Mondjon búcsút az összekuszálódott kábelek problémájának! A tépőzárat tartalmazza, így könnyedén feltekerheti és tárolhatja a kábelt, valamint rendben tarthatja fiókját.

GyártóFoneng
ModellX87
TípusUSB-C/USB-C
Teljesítmény60 W
Hossz120 cm

Specifikáció