Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

EKSA E900 gaming, gamer fejhallgató

Gamer fejhallgató EKSA E900Élvezze a sztereó hangzást játék közben. Az EKSA E900 gaming fejhallgató 50 mm-es meghajtókkal van felszerelve, ami kiváló hangminőséget eredményez. A zajszűrő mikrofon viszont lehetővé teszi a szabad beszélgetést. Sőt, a fejhallgató kényelmes, és 3,5 mm-es audiokábellel csatlakozik készülékéhez. Ezen kívül kitűnnek a szé
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
12 510 Ft
EKSA
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Gamer fejhallgató EKSA E900
Élvezze a sztereó hangzást játék közben. Az EKSA E900 gaming fejhallgató 50 mm-es meghajtókkal van felszerelve, ami kiváló hangminőséget eredményez. A zajszűrő mikrofon viszont lehetővé teszi a szabad beszélgetést. Sőt, a fejhallgató kényelmes, és 3,5 mm-es audiokábellel csatlakozik készülékéhez. Ezen kívül kitűnnek a széleskörű kompatibilitásukkal, így például konzolhoz, okostelefonhoz vagy iPadhez csatlakoztathatod őket.

Sztereó hang
Merüljön el a játékok világában az EKSA E900 segítségével. A játék fejhallgató 50 milliméteres neodímium meghajtókat használ, ami 3D hangzást eredményez. Élvezze a mély basszust és a még nagyobb elmélyülést. Most már könnyedén hallhatja a közeledő ellenségek és a szembejövő járművek lépteit.

Levehető mikrofon
Tervezz stratégiákat más játékosokkal az EKSA E900 segítségével. A fejhallgató mikrofonnal rendelkezik, amely pontosan rögzíti a hangját. Ezenkívül a zajszűrő funkció kiküszöböli a környezeti zajokat. Így kényelmesen kommunikálhat másokkal, és biztos lehet benne, hogy beszélgetőpartnere hallja Önt. Ezenkívül a mikrofon helyzetét az igényeinek megfelelően állíthatja be, vagy leválaszthatja, ha éppen nem használja. A kábelbe integrált kapcsoló pedig lehetővé teszi a mikrofon elnémítását és a hangerő beállítását.

Széleskörű kompatibilitás
Az EKSA E900-asok széleskörű kompatibilitásuknak köszönhetően a használat szabadságát biztosítják. Nem kell attól tartania, hogy nem fognak működni az Ön berendezéseivel. A fejhallgatót a 3,5 mm-es audioporton keresztül sikeresen csatlakoztathatja számítógépéhez, laptopjához, okostelefonjához, iPadjéhez, Nintendo Switch-hez, Xbox-hoz és PlayStation-hoz. Megjegyzés: az Xbox régebbi verzióihoz további adapterre van szükség (nem tartozék). Játssz kedvenc játékaiddal, ahogy jólesik.

Kényelem hosszú ideig
Ne féljen attól, hogy fáradtnak és kényelmetlenül érzi magát az EKSA E900 használata közben. A fejhallgató puha fülkagylót tartalmaz memória funkcióval, amelyek nem okoznak kellemetlen nyomást. Ennek eredményeként hosszan tartó kényelmet élvezhet. Ezen kívül a fém fejpánt állítható, így mindenki igényeinek megfelelően állíthatja be a hosszát.

A csomagban:
  • fejhallgató
  • mikrofon
  • 3,5 mm-es audio kábel
  • 3,5 mm-es hangelosztó
  • tok
  • használati utasítás

Magyar nyelvű használati útmutató

GyártóEKSA
ModellE900
Színfekete
Bemeneti port3,5 mm
A jelátalakító átmérője50 mm
Érzékenység118 dB ± 3 dB (fejhallgató), -42 dB ± 3 dB (mikrofon)
Impedancia32 Ω (fejhallgató), 2,2 KΩ (mikrofon)
Frekvenciaválasz20 Hz - 20 kHz (fejhallgató)
Feszültség3V
Jelenlegimax. 0,5A
Méretek6 x 2,7 mm (mikrofon)

Specifikáció