Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

EKSA E7000 gaming, gamer fejhallgató

EKSA E7000 gaming fejhallgatóAz EKSA E7000 gaming fejhallgató ergonomikus kialakítású, eredeti vérfarkas motívumokkal és LED-es háttérvilágítással. A kényelmes, puha fülkagylók hosszan tartó használatot tesznek lehetővé, a zajszűrő funkcióval ellátott állítható mikrofon pedig kiküszöböli a felesleges zajokat, így biztosítva a kényelmes kommunikáció
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
10 360 Ft
EKSA
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

EKSA E7000 gaming fejhallgató
Az EKSA E7000 gaming fejhallgató ergonomikus kialakítású, eredeti vérfarkas motívumokkal és LED-es háttérvilágítással. A kényelmes, puha fülkagylók hosszan tartó használatot tesznek lehetővé, a zajszűrő funkcióval ellátott állítható mikrofon pedig kiküszöböli a felesleges zajokat, így biztosítva a kényelmes kommunikációt játék közben. Az 50 mm-es meghajtók csúcsminőségű hangzást biztosítanak, a sztereó basszus pedig tovább fokozza a hallgatási élményt.

Magával ragadó élmény
Gyönyörködjön a tiszta hangzásban, és halljon még többet az EKSA-tól. A fejlett hangdekódolási technológiával tisztább és precízebb hangzásban lehet részed, így az akció mélyére visz, és kedvenc játékod hősének érezheted magad. A térbeli lokalizációs technológia minden lépést, felvételt és motorhangot életre kelt, egyedülálló elmélyülést biztosítva. Eközben a kiváló minőségű 50 mm-es meghajtók használata fenomenális hallgatási élményt eredményezett.

Zajszűrő mikrofon
Az E7000 120°-ban elforgatható kardioid mikrofonnal rendelkezik, így könnyen beállíthatja helyzetét az aktuális igényeinek megfelelően. A zajszűrő funkciónak köszönhetően hatékonyan elnyomja a háttérzaj 95%-át, így biztosítva a tiszta és éles beszélgetéseket játék közben. Ennek eredményeként a felesleges zaj nem vonja el a figyelmét, és teljes mértékben a játékra fog koncentrálni.

Széleskörű kompatibilitás
Akár asztali számítógépen, laptopon, PS4/PS5-ön, Xboxon vagy Switchen játszik, az EKSA fejhallgatója minden helyzetben tökéletesen működik. Egyszerűen csatlakoztassa őket a választott eszközhöz egy 3,5 mm-es jack kábellel, és kezdje el játszani. Felejtse el, hogy további illesztőprogramokat kell telepítenie.

Ergonomikus kialakítás
Az EKSA fejhallgatót a maximális kényelemre tervezték. A nagy és puha, 25 mm vastag fülkagylók tökéletesen illeszkednek a fülekre anélkül, hogy nyomást okoznának. Az ergonomikus kialakítás 4,3°-ban dönthető, így tökéletesen illeszkedik a fej formájához, a fejpánt pedig 3 cm-es beállítást tesz lehetővé, így az E7000-et saját igényei szerint alakíthatja.

Eredeti dizájn és LED háttérvilágítás
Az egyedi vérfarkas motívumnak és a feltűnő zöld LED-es háttérvilágításnak köszönhetően a fejhallgató stílusos elemeket és funkcionalitást ötvöz, hogy magával ragadó játékélményt nyújtson. A háttérvilágítás futurisztikus dizájnjának élvezetéhez egyszerűen használja az USB-kábelt.

A csomagban:
  • Fejhallgató
  • Hangelosztó
  • Használati utasítás

Magyar nyelvű használati útmutató

GyártóEKSA
ModellE7000
Interfész típusa3,5 mm-es USB
Hangszóró átmérője50 mm
Frekvencia20Hz-20kHz
Névleges bemeneti teljesítmény10mW
Maximális bemeneti teljesítmény20mW
Érzékenység106dB±3dB
Impedancia32Ω±15%
Üzemi hőmérséklet-10°C és 55°C között
Méretek200 x 95 x 214,5 mm
Súly295 g

Specifikáció