Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

EJEAS Q7 motoros kommunikációs rendszer

EJEAS Q7 motoros telefonAz EJEAS Q7 motoros telefon a legújabb technológiát a praktikummal ötvözi, hogy megbízható kommunikációs eszközt kínáljon a motorosoknak. Vízállósága, akár hét versenyzővel való beszélgetés lehetősége, valamint egyszerű telepítése és sokoldalúsága kiváló választássá teszik mindazok számára, akik hatékony kapcsolatot keresnek
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: Q7
Raktáron: Nincsen raktáron
21 990 Ft
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

EJEAS Q7 motoros telefon
Az EJEAS Q7 motoros telefon a legújabb technológiát a praktikummal ötvözi, hogy megbízható kommunikációs eszközt kínáljon a motorosoknak. Vízállósága, akár hét versenyzővel való beszélgetés lehetősége, valamint egyszerű telepítése és sokoldalúsága kiváló választássá teszik mindazok számára, akik hatékony kapcsolatot keresnek a közös motoros kirándulások során.

Csoportos kommunikáció
A Q7 egyik kulcsfontosságú tulajdonsága, hogy akár hét sofőrrel is cseveghet egyszerre, így ideális kommunikációs eszköz a nagyobb motoros csoportok számára. Ez a funkció biztosítja, hogy az utazás minden résztvevője könnyedén megoszthassa a fontos információkat, és kapcsolatban maradjon. Ez a berendezés 800 méteres távolságban működik.

Tiszta hangzás minden körülmények között
Az EJEAS Q7 olyan fejlett technológiákat használ, mint például a CVC zajcsökkentés, hogy kristálytiszta hangot biztosítson még zajos környezetben is. Ezenkívül a 3D hangeffektus nagymértékben javítja a zenelejátszás minőségét, magával ragadó hallgatási élményt biztosítva.

Könnyű telepítés és sokoldalúság
A telefont úgy tervezték meg, hogy a könnyű felszerelést szem előtt tartsák, így gyorsan és zökkenőmentesen illeszkedik a különféle motoros sisakokba. Ezáltal a Q7 a felhasználók széles köre számára alkalmas, függetlenül attól, hogy melyik lovaglási stílust vagy sisakmodellt használják.

Gyors párosítás és megbízhatóság
A Bluetooth 5.1 technológiának köszönhetően a Q7 nemcsak gyors párosítást kínál más eszközökkel, hanem stabil és megszakítás nélküli kapcsolatot is biztosít vezetés közben. Ez biztosítja, hogy a motorosok zökkenőmentes kommunikációt élvezhessenek anélkül, hogy aggódnának a hatótávolság elvesztésétől vagy az interferenciától.

A csomagban
Motoros telefon
Clipek a tartozékokhoz
Fejhallgató
USB-C kábel
Használati utasítás

GyártóEJEAS
ModellQ7
Működési távolság800 m
Bluetooth5.1
VízállóIP67

Specifikáció