Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Edifier MP380 bluetooth vezeték nélküli hangszóró (ezüst)

Edifier MP380 vezeték nélküli hangszóróAz Edifier MP380 hordozható vezeték nélküli hangszórója tökéletes társ lesz, hogyha zenehallgatásról van szó! Kiváló minőségben játsza le a zenéket és többféle csatlakozási lehetőséget is támogat, többek között a Bluetooth 5.0-át is! A strapabíró akkumulátor egyetlen töltéssel 10 órányi üzemidőt biztosít,
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: MP380
Raktáron: Nincsen raktáron
28 510 Ft
Edifier
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Edifier MP380 vezeték nélküli hangszóró

Az Edifier MP380 hordozható vezeték nélküli hangszórója tökéletes társ lesz, hogyha zenehallgatásról van szó! Kiváló minőségben játsza le a zenéket és többféle csatlakozási lehetőséget is támogat, többek között a Bluetooth 5.0-át is! A strapabíró akkumulátor egyetlen töltéssel 10 órányi üzemidőt biztosít, a készülék fém felülete pedig megvédi a károsodások ellen. Emellett még kényelmesen is telefonálhat vele!

 

Többféle csatlakozási lehetőség

Csatlakoztassa a kiválasztott készüléket a hangszóróhoz és élvezze fantasztikus minőségben a kedvenc dalait! Az MP380 többféle beépített bemenettel rendelkezik, amiknek a segítségével használhat USB-t, TF kártyát, valamint AUX kábelt is. Hogyha inkább megszabadulna a vezetékektől, akkor csatlakozhat vezeték nélkül is a hangszóróhoz! A Bluetooth 5.0 nem csak gyors és stabil jelátvitelt biztosít, hanem csökkenti a készülék energiafelhasználását.

 

Telefonáljon, amikor csak akar!

Érje el azt a szabadságot, amiről mindig is álmodott és telefonáljon kényelmesen, miközben főz, takarít vagy bármi mást csinál! Az MP380 egy prémium mikrofonnal rendelkezik, ami pontosan továbbítja a hangját, így biztos lehet benne, hogy a beszélgetőpartnerei kristálytisztán fogják Önt hallani! Ezen kívül még a telefonjával is szinkronizálhatja a hangszórót.

 

Hosszú működési idő

Ez az egyedi készülék megfogja Önt lepni a hihetetlenül hosszú működési idejével! A két nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően az MP380 egyetlen töltéssel 10 órán keresztül is képes működni. Nyugodtan dolgozzon, főzzön vagy foglalkozzon a hobbijával, miközben a kedvenc dalai szólnak a háttérben!

 

Stílusos kialakítás

Az Edifier MP380 a funkcionalitás és a stílusos kialakítás tökéletesen kombinációja! Könnyű és kézhezálló, így bárhová elkísérheti Önt! A kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült borítása miatt rendkívül erős és ellenáll a sérüléseknek, valamint egyedi és elegáns karaktert kölcsönöz neki. A hangszóró emellett USB porttal is rendelkezik, így több készülékhez is csatlakoztathatja!  

 

Tulajdonságok

 

MárkaEdifier
ModellMP380
Működési idő10 óra
Kimenet teljesítménye10W+10W
Frekvencia150Hz-20kHz
Zajszint25dB(A)
Bluetooth verziója5.0
Bemenet típusaBluetooth, microSD, AUX, USB, audio kártya
Bemenet5V 2A
Impedancia4Ω
SzínEzüst

Specifikáció