Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Edifier MP230 bluetooth vezeték nélküli hangszóró (barna)

Edifier MP230 vezeték nélküli hangszóróModern technológia és retro stílus? Az Edifier megmutatja, hogy ez is lehetséges! Az MP230 rendkívül elegánsan néz ki, valamint a 48 mm-es hangszórónak és a D osztályú erősítőnek köszönhetően kiváló hangminőséget garantál. A hosszantartó akkumulátor egyetlen töltéssel 16 óráig is képes üzemelni, a Bluetooth 5.
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: MP230 brown
Raktáron: Nincsen raktáron
38 640 Ft
Edifier
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Edifier MP230 vezeték nélküli hangszóró

Modern technológia és retro stílus? Az Edifier megmutatja, hogy ez is lehetséges! Az MP230 rendkívül elegánsan néz ki, valamint a 48 mm-es hangszórónak és a D osztályú erősítőnek köszönhetően kiváló hangminőséget garantál. A hosszantartó akkumulátor egyetlen töltéssel 16 óráig is képes üzemelni, a Bluetooth 5.0 pedig megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. A hangszórón emellett TF kártya vagy AUX kábel segítségével is lejátszhatja a zenéket.

 

Lenyűgöző hangzás

Az MP230 sztereó akusztikus rendszere 2 db 48 mm-es hangszóróból és egy beépített kettős passzív membránból áll. Mindez kiterjesztett hangteret, hangsúlyos basszust és részletgazdag hangzást biztosít. Ezen kívül a DSP technológia és a D osztályú erősítő pedig a kristálytiszta és kiváló minőségű hangzásért felelős.

 

Többféle csatlakozási lehetőség

Az MP230 támogatja a Bluetooth 5.0-át, ami gyors és stabil vezeték nélküli jelátvitelt, hosszabb működési időt és nagyobb interferenciával szembeni ellenállást biztosít! Ezen kívül az AUX kábellel is csatlakoztathatja hozzá a kiválasztott készülékeket, de még hangkártya vagy TF kártya segítségével is játszhat rajta keresztül zenét!

 

Több órányi zenehallgatás

Mostantól akár egész nap hallgathatja a kedvenc zenéit! A hangszóró egy csúcsminőségű lítium-polimer akkumulátorral lett felszerelve, aminek 2600 mAh-es a kapacitása, a segítségével pedig egyetlen töltéssel akár 16 órán keresztül is képes üzemelni. Így nem csak otthon, hanem egy kirándulás vagy piknik alkalmával is nyugodtan hallgathatja a zenéket, podcastokat vagy hangoskönyveket!

 

Praktikus és stílusos gombok

A hangszórót kényelmesen működtetheti a speciálisan kialakított gombok segítségével, amik nagyon hasonlítanak a zongora billentyűihez és rendkívül kellemes a tapintásuk. Be- vagy kikapcsolhatja vele a hangszórót, leállíthatja vagy elindíthatja a zenéket, bekapcsolhatja a Bluetooth módot, válthat a dalok között és még a hangerőn is állíthat!

 

A retro stílus szerelmeseinek

A hangszóró stílusát az 50-es 60-as évek inspirálták, így a retro stílus szerelmeseinek biztosan tetszeni fog! A fa borítás nem csak nagyon elegánsan néz ki, hanem kellemes a tapintása és csökkenti az akusztikus rezonanciát is, amivel még jobb hangminőséget nyújt. Emellett a készülék aljára speciális talpak lettek felszerelve, amik csökkentik a nem kívánt rezgéseket és nagyobb stabilitást biztosítanak a hangszórónak.

 

Tulajdonságok

 

MárkaEdifier
ModellMP230
Kimenet teljesítménye10W + 10W
Frekvencia70Hz-13KHz
SNR≥85dB(A)
Audio bemenetBluetooth, TF kártya, AUX, hangkártya
Akkumulátor kapacitása2600mAh
Lejátszási idő16 óra
Méret162x84.5x96.5mm
Súly0.85kg

Specifikáció