Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Edifier HECATE G2 II gamer fejhallgató (fekete)

Élvezze a dinamikus játékmenetet, és ne hagyja, hogy az ellenfél meglepje. Az Edifier G2 II gaming fejhallgató 50 milliméteres hangszórókkal van felszerelve, amelyek kristálytiszta hangzást biztosítanak. A 7.1-es térhatású hangzás hihetetlenül magával ragadó élményt garantál, a 6 mm-es elektret mikrofon pedig lehetővé teszi a szabad kommunikációt a
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: HECATE G2 II
Raktáron: Nincsen raktáron
18 340 Ft
Edifier
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Élvezze a dinamikus játékmenetet, és ne hagyja, hogy az ellenfél meglepje. Az Edifier G2 II gaming fejhallgató 50 milliméteres hangszórókkal van felszerelve, amelyek kristálytiszta hangzást biztosítanak. A 7.1-es térhatású hangzás hihetetlenül magával ragadó élményt garantál, a 6 mm-es elektret mikrofon pedig lehetővé teszi a szabad kommunikációt a többi játékossal. Sőt, a LED háttérvilágítás egyedi játékélményt kölcsönöz a terméknek.

Nem számít, milyen berendezésen játszik – az Edifier segítségével szinte mindig a legjobb hangminőséget élvezheti. A G2 II fejhallgató a piacon elérhető legnépszerűbb eszközökkel kompatibilis. Nemcsak számítógépekkel és laptopokkal, hanem olyan konzolokkal is tökéletesen működnek, mint a PS4 és az XBOX. Kapcsolja be kedvenc játékát, tegye fel az új fejhallgatót, és induljon el egy újabb fantáziaország meghódítására!

A csomagban

  • Fejhallgató
  • Mikrofon
  • Mikrofon szivacs
  • Használati utasítás
MárkaEdifier
ModellG2 II
HangszóróΦ50mm dinamikus meghajtó
Frekvenciaválasz20Hz-20kHz
Érzékenység98 dB
Impedancia32Ω
MikrofonMindenirányú
Súly266g
Kábelhosszúság2,5 m
BemenetUSB
SzínFekete

Specifikáció