Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Dudao powerbank 10000 mAh Power Delivery Quick Charge 3.0 22.5 W fekete (K14_Black)

A Dudao K14 egy kiváló minőségű power bank rendkívül nagy kapacitású 10000 mAh akkumulátorral. Praktikus tartozék USB porttal, amellyel például telefont vagy táblagépet tölthet, valamint egy USB Type C bemeneti csatlakozóval a powerbank töltéséhez.Támogatja a gyorstöltést a Quick Charge 3.0 és a Power Delivery 20W technológiákban. Segítségével gyor
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
7 000 Ft
Dudao
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Dudao K14 egy kiváló minőségű power bank rendkívül nagy kapacitású 10000 mAh akkumulátorral. Praktikus tartozék USB porttal, amellyel például telefont vagy táblagépet tölthet, valamint egy USB Type C bemeneti csatlakozóval a powerbank töltéséhez.
Támogatja a gyorstöltést a Quick Charge 3.0 és a Power Delivery 20W technológiákban. Segítségével gyorsan feltöltheti telefonja akkumulátorát anélkül, hogy néhány órát várnia kellene.
Ezen kívül kiváló minőségű, tűzálló anyagok (ABS + PC), számos védelem (többek között túltöltés vagy túlmelegedés ellen), valamint egy intelligens töltőrendszer, amely a csatlakoztatott berendezéshez igazítja az áramerősséget. 
Anyaga: ABS + PC
Kapacitás: 10 000 mAh
Akkumulátor típusa: Lítium-polimer
Kimeneti portok: 1x USB
Bemeneti portok: 1x USB Type C
Maximális kimeneti áram (A): 3
USB töltőkábel a tápegységhez mellékelve
Gyors töltés: Gyorstöltés 3,0 és 20 W tápellátás

Specifikáció