Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Baseus Power Bank 10000mAh mágneses indukciós töltő - USB + Type C - QC 3.0 PD 20W 2022-es kiadás (PPCX010201) kék

Baseus Magnetic powerbank 10000mAh kékMostantól akár 3 eszközt is kényelmesen tölthet egyszerre. A Baseus Magnetic Powerbank USB-C és USB portokkal van felszerelve, és lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést is. A kapacitása eléri a 10 000 mAh-t. Beépített kijelzővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az akkumulátor kapacitásának bármi
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
18 640 Ft
Baseus
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Baseus Magnetic powerbank 10000mAh kék

Mostantól akár 3 eszközt is kényelmesen tölthet egyszerre. 

A Baseus Magnetic Powerbank USB-C és USB portokkal van felszerelve, és lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést is. A kapacitása eléri a 10 000 mAh-t. Beépített kijelzővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az akkumulátor kapacitásának bármikor történő ellenőrzését. Támogatja az olyan gyorstöltési protokollokat, mint például a PD 20W.

Akár 3 eszközt is tölthet egyszerre. 

Többé nem kell megvárnia, amíg az egyik eszköz feltöltődik, mielőtt egy másikat csatlakoztatna. A powerbank 2 porttal van felszerelve - USB és USB-C, amelyek egyidejű használata esetén akár 5 V / 2,4 A feszültséggel is tölthetők. Használhatja arra alkalmas eszközök vezeték nélküli töltésére is. Most egyszerre töltheti fel AirPods-át, táblagépét és okostelefonját!

Gyors töltés

A powerbank indukciós töltője lehetővé teszi, hogy kiválasztott eszközöket akár 10 watt teljesítménnyel is tölts. Sőt, a termék USB-C portja támogatja a 20 W-os PD gyorstöltést, az USB FCP port pedig támogatja a 18 W-ot és a QC szabványt. Ez azt jelenti, hogy mindössze 30 percet vesz igénybe a kiválasztott készülék 50%-os feltöltése! A powerbank töltése sem tart sokáig – az USB-C port akár 18 W-os QC/PD bemeneti teljesítményt is támogat.


Széleskörű kompatibilitás

Ezzel a powerbankkal könnyedén töltheti a legnépszerűbb készülékeket. A termék lehetővé teszi a 8-13-as sorozatú iPhone-ok gyors töltését, emellett kompatibilis többek között Xiaomi és Samsung telefonokkal is. Lehetővé teszi táblagépek és vezeték nélküli fejhallgatók töltését is. A 10 000 mAh-s kapacitásnak köszönhetően nem kell túl gyakran töltenie.

Továbbfejlesztett kialakítás

A powerbankot úgy tervezték, hogy vezeték nélkül is töltse fel okostelefonját. Beépített erős mágneseinek köszönhetően stabilitást biztosít a ráhelyezett telefonnak (csak iPhone 12 és későbbi szériára vonatkozik). Kialakítása helyet biztosít az okostelefon kameralencséinek is. A készülék jól olvasható képernyővel van felszerelve, amely az akkumulátor töltöttségi szintjét mutatja.

Specifikáció