Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Dareu EH416s gaming, gamer fejhallgató Jack 3.5mm (fekete)

Dareu EH416s gamer fejhallgatóA Dareu EH416s egy elegáns játékfejhallgató, amely lehetővé teszi, hogy minden ellenfelet tökéletesen halljon, és azonnal reagáljon a mozdulataikra. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű súly azt jelenti, hogy több órán keresztül viselheti őket anélkül, hogy kényelmetlenséget érezne. A termék TRRS 3,5 mm-es szűrővel va
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: EH416s
Raktáron: Nincsen raktáron
5 800 Ft
DAREU
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Dareu EH416s gamer fejhallgató
A Dareu EH416s egy elegáns játékfejhallgató, amely lehetővé teszi, hogy minden ellenfelet tökéletesen halljon, és azonnal reagáljon a mozdulataikra. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű súly azt jelenti, hogy több órán keresztül viselheti őket anélkül, hogy kényelmetlenséget érezne. A termék TRRS 3,5 mm-es szűrővel van felszerelve, amely széleskörű kompatibilitást biztosít a különböző eszközökkel. 

Ne hagyd, hogy az ellenfeled meglepjen
Egy csúcskategóriás 50 mm-es hangszóró felel a fantasztikus hangminőségért. Továbbfejlesztett basszust és kristálytiszta, természetes hangot biztosít, amely lehetővé teszi, hogy tisztán hallja a besurranó ellenfelek lépéseit. Pontosan meghatározhatja a helyzetüket, és megelőzheti támadásukat, hogy biztosítsa a győzelmet.

Játssz órákon át anélkül, hogy félne a kényelmetlenségtől
A fejhallgató fülkagylója bőrbarát anyagból készült. Ennek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a füléhez, és azonnal visszanyeri eredeti formájukat - akár hosszú viselés után is. És nem gyakorolnak túl nagy nyomást a füledre. A fejhallgató emellett nagyon könnyű, így biztosítja a kívánt használati kényelmet.

Szabad kommunikáció más játékosokkal
A fejhallgató praktikus mikrofonnal van felszerelve, amely 360°-on belül bármilyen irányba hajlítható. Tökéletesen rögzíti az emberi hangot, így a csapat többi tagjával együtt megtervezheti a következő meccs taktikáját. Sőt, a zajszűrés és a speciális szélálló háló lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen körülmények között szabadon beszélgess.

Masszív felépítés és játék háttérvilágítás
A fejhallgató tökéletesen átgondolt kialakítása stílusossá és tartóssá teszi. A fém elemekkel ellátott dupla fejpánt sérülésálló és hihetetlenül tartós. A fekete szín és a matt felület egyszerű, de elegáns érzetet kölcsönöz a terméknek.

MárkaDareu
ModellEH416s
Névleges teljesítmény10mW
Frekvenciaválasz20Hz-20kHz
Csatlakozók3,5 mm-es TRRS
Impedancia1KHz/32Ω
Érzékenység108dB±3dB
Tápfeszültség5V±0,5V
Hangszóró átmérője50 mm
Mikrofon érzékenység-42±3dB
Mikrofon S/N arány60 dB vagy több
Mikrofon irányítottságaMindenirányú
Mikrofon kimeneti impedancia2,2 KΩ
Mikrofon méretei (átmérő x magasság)6x2,7 mm
Mikrofon működési feszültségDC 1-10V
Mikrofon frekvencia válasz100-10 000 Hz

Specifikáció