Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Choetech CC0001 USB-C - USB-C kábel, 0.5m PD 60W (fekete)

Choetech CC0001 USB-C – USB-C kábelGyőződjön meg arról, hogy eszközei gyorsan feltölthetők. A Choetech CC0001 USB-C–USB-C kábel akár 60 W teljesítményt és akár 3 A-t is biztosít, és támogatja a PD szabványt. Lehetővé teszi a fájlok átvitelét akár 480 Mbps-ig. Ugyanakkor kiemelkedik nagy tartósságával és széles körű kompatibilitásával.Gyors töltésA
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
Raktáron: Nincsen raktáron
2 300 Ft
Choetech
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Choetech CC0001 USB-C – USB-C kábel
Győződjön meg arról, hogy eszközei gyorsan feltölthetők. A Choetech CC0001 USB-C–USB-C kábel akár 60 W teljesítményt és akár 3 A-t is biztosít, és támogatja a PD szabványt. Lehetővé teszi a fájlok átvitelét akár 480 Mbps-ig. Ugyanakkor kiemelkedik nagy tartósságával és széles körű kompatibilitásával.

Gyors töltés
A kábel támogatja a PD 60 W-os gyorstöltést, és akár 3 A-t is biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy rövid időn belül helyreállítsa a kiválasztott okostelefonok, táblagépek és akár laptopok áramellátását. Nincs több hosszan tartó várakozás, amíg készülékei újra készen állnak a szolgálatra!


Fájlok átvitele pillanatok alatt
Ha gyakran visz át fájlokat az USB-C porttal rendelkező eszközök között, a CC0001 kábel biztosan jól jön. A termék akár 480 Mbps-os adatátvitelt tesz lehetővé. Ennek köszönhetően minden fotó, videó, dokumentum vagy zene, amire szüksége van, pillanatok alatt a rendeltetési helyére kerül!


Széleskörű kompatibilitás
Felejtsd el a kompatibilitási problémákat. A CC0001 kábel lehetővé teszi az USB-C porttal ellátott eszközök széles választékának zökkenőmentes töltését. Tökéletesen működik többek között Samsung és LG okostelefonokkal, valamint bizonyos MacBookokkal, Lenovo laptopokkal és Nintendo Switch konzolokkal.


Minden részletében kifinomult
Fogadjon a legjobb minőségű kivitelezésre. A kábel ónozott rézkábellel rendelkezik a megbízható jelátvitel érdekében. TPE műanyag burkolattal is rendelkezik, amely megvédi a sérülésektől. Sőt, a fejlett Safe Charging 3.0 technológia garantálja készülékei biztonságos töltését.


MárkaChoetech
ModellCC0001
SzínFekete
TípusUSB-C-ről USB-C-re
Töltőáram20V / 3A max.
Gyors töltésPD 60W
Átviteli sebesség (USB 2.0)Akár 480 Mbps
Hossz0,5 m

Specifikáció