Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Choetech 3 az 1-ben MagSafe mágneses vezeték nélküli töltőállvány fehér

Töltse fel egyszerre okostelefonját, vezeték nélküli fülhallgatóját és Apple Watchját a Choetech vezeték nélküli indukciós töltővel! A termék akár 3 funkcióval is rendelkezik, így mágneses indukciós töltőként, mágneses állványként és Mag-Safe töltőállomásként is szolgál majd. A készülék lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, és nagyszerű lesz
  • Saját Raktáron: Már csak 1 darab
Raktáron: Már csak 1 darab
11 660 Ft
Choetech
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Töltse fel egyszerre okostelefonját, vezeték nélküli fülhallgatóját és Apple Watchját a Choetech vezeték nélküli indukciós töltővel! A termék akár 3 funkcióval is rendelkezik, így mágneses indukciós töltőként, mágneses állványként és Mag-Safe töltőállomásként is szolgál majd. A készülék lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, és nagyszerű lesz otthon és az irodában egyaránt. A töltő maximális teljesítménye 15 watt.

Töltsön 3 eszközt egyszerre

A Choetech vezeték nélküli induktív töltője lehetővé teszi akár 3 eszköz egyidejű töltését. Hatékonyan és 15 W-os teljesítménnyel töltheti iPhone 15/14/13/12 és Mag-Safe tokkal felszerelt okostelefon modelljeit. Egy óra elegendő ahhoz, hogy a készülék akkumulátorának töltöttségi szintje 20-ról akár 80%-ra is elérje. Ezzel egyidejűleg 5 wattal töltheti a vezeték nélküli fejhallgatót (Airpods 3/2/Pro/Galaxy Earbuds/Liberty Earbuds), az Apple Watch-ot (Ultra/Ultra2/9/8/7/SE/6/5/4/3/2/1) pedig 3 wattal. Nem kell többé korlátoznia magát!

A használat kényelme

A töltési folyamat elindításához elegendő egy másodperc attól a pillanattól kezdve, hogy a készüléket a töltő közelébe helyezi. Annak köszönhetően, hogy a telefont vízszintesen és függőlegesen is elhelyezheti, kényelmesen nézhet filmet, játszhat vagy böngészhet az interneten, miközben tölti a telefont. A LED jelzőfény tájékoztatja Önt a készülék akkumulátorának töltöttségi szintjéről. A töltő kialakítása helyet takarít meg, és íróasztala szép megjelenést biztosít. A készülék a töltendő készülékhez igazítja a teljesítményt és a hőmérsékletet, így éjszaka is biztonságosan használhatja a töltőt. Az USB-C kábelt a csomag tartalmazza.

A csomagban:

  • Choetech vezeték nélküli töltő
  • USB-C kábel
  • Használati utasítás
GyártóChoetech
ModellT585-F
FelületUSB-C
Bemenet5V-9V/3A
KimenetOkostelefon: 15 W (max.) + vezeték nélküli fülhallgató: 5 W (max.) + Apple Watch: 2,5 W (max.)
AnyagCink ötvözet + PC + ABS + szilikon
Átmérő105 mm
Hossz146 mm
Súly235 g

Specifikáció