Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

Acefast E16 3 az 1-ben mágneses vezeték nélküli töltő LED világítással (fekete) magsafe kompatibilis

Acefast E16 LED 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő (fekete)Mostantól minden eszközét kényelmesen töltheti! Az Acefast E16 vezeték nélküli töltővel akár 3 eszköz egyidejű töltését is lehetővé teszi, így íróasztala vagy éjjeliszekrénye kötelező kiegészítője. Akár 15 watt teljesítményt biztosít, és az erős mágneses vonzás biztosítja, hogy készülékei min
  • Saját Raktáron: Már csak 2 darab
Raktáron: Már csak 2 darab
14 700 Ft
Acefast
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

Acefast E16 LED 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő (fekete)
Mostantól minden eszközét kényelmesen töltheti! Az Acefast E16 vezeték nélküli töltővel akár 3 eszköz egyidejű töltését is lehetővé teszi, így íróasztala vagy éjjeliszekrénye kötelező kiegészítője. Akár 15 watt teljesítményt biztosít, és az erős mágneses vonzás biztosítja, hogy készülékei mindig a helyükön maradjanak. Beépített lágy, meleg LED-es háttérvilágítással is rendelkezik, amely kellemes hangulatot teremt sötétedés után.

Egy töltő minden eszközéhez
Többé nem kell attól tartania, hogy nincs szabad konnektora vagy asztali helye az összes felszerelés feltöltéséhez. Az Acefast töltővel akár három eszközt is tölthet egyszerre – kedvenc TWS fülhallgatóját, okostelefonját és okosóráját. Akár 20,5 watt összteljesítményt kínál, ami azt jelenti, hogy eszközei gyorsan és hatékonyan töltődnek.

Átgondolt tervezés
A töltő tökéletesen működik minden vezeték nélküli töltéssel felszerelt iPhone modellel. A mágneses adszorpció rendkívül erős mágneses vonzást garantál, így készüléke stabilan a helyén marad a töltési folyamat során.

A csomagban:
vezeték nélküli töltő
USB-A – USB-C kábel
használati utasítás

GyártóAcefast
ModellE16
SzínFekete
Bemeneti áram5V/2A, 9V/2A, 12V/2A
Kimeneti teljesítményOkostelefon: 5W/7,5W/10W/15W(magsafe kompatibilis telefonok, tokokkal)
TWS fülhallgató-nyílás: 3W
Okosóra: 2,5W.
AnyagPC+ABS
Méretek108 x 108 x 155 mm
Súly231 g

Specifikáció