Díjmentes szállítás 20.000 Ft-tól!
Minden termékünk saját raktáron, így 1-2 munkanap alatt szállítjuk!
Menu

BlitzWolf BW-BR0 Bluetooth V5.0 vevő

A Blitzwolf BW-BR0 audio vevő segítségével megszabadulhat a bosszantó kábelektől, és bármikor élvezheti a kiváló sztereó hangminőséget. Akár 8 órán keresztül is működik, és 10 méteres hatótávolsága biztosítja a kívánt szabadságot. A készülék további előnye, hogy távolról is készíthet képeket és egyszerűen kezelheti a telefonhívásokat.A BW-BR0 fejle
  • Saját Raktáron: Nincsen raktáron
  • SKU: BW-BR0
Raktáron: Nincsen raktáron
6 790 Ft
Blitzwolf
A feltüntetett árak a 27%-os áfát tartalmazzák!
1-2 munkanap! 20 000-tól ingyenes kiszállítás.

Termék teljes leírása

A Blitzwolf BW-BR0 audio vevő segítségével megszabadulhat a bosszantó kábelektől, és bármikor élvezheti a kiváló sztereó hangminőséget. Akár 8 órán keresztül is működik, és 10 méteres hatótávolsága biztosítja a kívánt szabadságot. A készülék további előnye, hogy távolról is készíthet képeket és egyszerűen kezelheti a telefonhívásokat.

A BW-BR0 fejlett Bluetooth 5.0 chippel van felszerelve, és támogatja a HFP/A2DP/AVRCP/HID protokollokat. Ez nemcsak erőteljes, kristálytiszta sztereó hangzást garantál alacsony késleltetéssel, hanem stabil jelátvitelt és csökkentett energiafogyasztást is. Így élvezheti kedvenc dalait anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor túl gyors lemerülése miatt.

A beépített 110mAh újratölthető akkumulátor USB-n keresztül mindössze 1,5 óra alatt tölthető fel. Rendkívül hosszú üzemidőt biztosít. Ez lehetővé teszi a vevőkészülék szabad használatát még hosszú utazás során is. Nem áll fenn az unalom veszélye – könnyedén hallgathatja kedvenc dalait, vagy biztonságosan beszélhet telefonon.

A vevőkészülék lehetővé teszi a telefon kamerájának távvezérlését is. Egyszerűen nyomja meg kétszer a megfelelő gombot a kamera mód megnyitásához – amikor ezt teszi, kék fény fog világítani. Ezután csak nyomja meg a gombot a kép készítéséhez! Több fényképet is készíthet egyszerre.

A 3,5 mm-es bemenet számos eszközzel kompatibilissé teszi a vevőt. Könnyedén csatlakoztathatja számítógépéhez, fejhallgatójához vagy hangszórójához. Autójában is használhatja. Szinte semmi sem korlátozza – használja a BW-BR0-t, ahol csak akarja!

A készülék könnyű és kicsi - hossza kevesebb mint 6 cm. Így szinte bárhová magaddal viheted. A kényelmes gombok egyszerű kezelést tesznek lehetővé. Az USB és AUX 3,5 mm-es vevőcsatlakozók könnyen elérhető helyeken találhatók. Kialakítása tökéletesen átgondolt, hogy páratlan kényelmet biztosítson.

MárkaBlitzwolf
NévWireless V5.0 USB Audio Receiver
ModelBW-BR0
Támogatott protokollokHFP/A2DP/AVRCP/HID
Működési időAkár 8 óra
BemenetAUX
Méret5.8x1.5x0.8cm
Charging timekb. 1.5 óra
A készülék tápellátásaUSB 5V
Átviteli távolság10m-ig

Specifikáció